Sidste nyt

Nøgensvømning

Danske Naturister gør en stor indsats for at få skabt flere muligheder for at kunne svømme nøgen indendørs i vinterhalvåret. For nuværende har vi samarbejde igang med 9 forskellige svømmehaller over hele landet - og der arbejdes løbende på at etablere samarbejder med flere svømmehaller.

For mange er nøgensvømning et godt tilbud, der bringer trivsel og velvære henover en kold vinter, mens vi afventer forårets komme. Mange kommer også for hyggesnakken i saunaen og for fællesskabets skyld.

En del af vores medlemmer trives både som vinterbadere udendørs og kommer også til nøgensvømning i svømmehallen. En hel del af vores medlemmer er alt andet end vikinger og nyder kun den varme atmosfære indenfor på denne årstid. Sådan er vi så forskellige og derfor er det vigtigt at der er tilbud til alle slags naturister.

Her afholdes der nøgensvømning

På kortet nedenfor finder du en oversigt hvor i landet vi i øjeblikket har samarbejder om nøgensvømning.

Hvis du klikker på markørerne fremkommer der oplysninger om adresse samt et link til hvor du kan læse mere om nøgensvømningen det valgte sted.

4 Kommentar

 1. Hvordan ser det ud med hensyn til nøgensvømning på Sjælland her til efteråret/vinteren?

  • Hej Klaus

   Der vil blive afholdt nøgensvømning i Herfølge og Korsør svømmehal i den kommende sæson. Frederiksberg og Blovstrød svømmehal er desværre lukket foreløbig på ubestemt tid!

   Hold dig orienteret om datoer i Herfølge og Korsør på Danske Naturisters hjemmeside. Jeg forventer, at datoerne vil blive offentliggjort ikke længe efter sommerferien.

   Med venlig hilsen
   Torben Larsen

 2. Hej everyone

  When will nudeswiming in Aarhus somewhere?
  i think very much people waiting for this, and would like to visit the next Aarhus nudeswimming 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *