Sidste nyt

Nøgensvømning

Danske Naturister gør en stor indsats for at få skabt flere muligheder for at kunne svømme nøgen indendørs i vinterhalvåret. For nuværende har vi samarbejde igang med 9 forskellige svømmehaller over hele landet - og der arbejdes løbende på at etablere samarbejder med flere svømmehaller.

For mange er nøgensvømning et godt tilbud, der bringer trivsel og velvære henover en kold vinter, mens vi afventer forårets komme. Mange kommer også for hyggesnakken i saunaen og for fællesskabets skyld.

En del af vores medlemmer trives både som vinterbadere udendørs og kommer også til nøgensvømning i svømmehallen. En hel del af vores medlemmer er alt andet end vikinger og nyder kun den varme atmosfære indenfor på denne årstid. Sådan er vi så forskellige og derfor er det vigtigt at der er tilbud til alle slags naturister. Se mere om nøgensvømning i klippet herunder fra Frederiksberg Svømmehal.

Her afholdes der nøgensvømning

På kortet nedenfor finder du en oversigt hvor i landet vi i øjeblikket har samarbejder om nøgensvømning.

Hvis du klikker på markørerne fremkommer der oplysninger om adresse samt et link til hvor du kan læse mere om nøgensvømningen det valgte sted.

3 Kommentar

  1. Hej,
    Jeg ville gerne med til et af jeres arrangementer. Hvor kan jeg tilmelde mig

  2. hej kan i se omjeg har betalt kontigent for i år og hvornår er der svømning i skanderborg hilsen fra 5135 svend brinch på forhånd tak

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *