Sidste nyt

Nøgencamping

Nøgenkultur i Danmark har på mange måder traditionelt været bundet til særlige campingpladser, hvor gæster og fastliggere kan nyde ferielivet uden tøj på.

I Danske Naturister ønsker vi at udbrede kendskabet til disse campingpladser og skabe et godt og logisk samarbejde på tværs af forskellige foreninger - til gavn for både danske og udenlandske turister.

Vi ønsker at udbygge udveksling af information om hinanden, så campingpladserne også oplever at flere ønsker at blive aktive eller faste brikker, der kan skabe ny energi og glæde til stederne.

Danske Naturister ønsker at indgå et ligeværdigt og forpligtende samarbejde med disse skønne oaser for nøgenferie - og vi er allerede igang med at skabe samhørighed med flere af stederne, så vi kan give vores medlemmer endnu flere gode tilbud for kontingentet.

En del af campingpladserne er organiseret under Dansk Naturist Union, der historisk har stået for campingnaturismen. Andre pladser har valgt at stå udenfor DNU med et friere samarbejde. En del af campingpladserne har enten et rabatsamarbejde med os eller en egentlig samarbejdsaftale til fælles gavn.

camping2

Camping1

Camping3

Camping4  

Naturistcampingpladser i Danmark

Her kan du se en oversigt over de danske campingpladser, hvor naturisme er tilladt. Ved at klikke på markørerne kan du finde links til hvor du kan læse mere om de enkelte campingpladser.

Rabataftaler

Danske Naturister har indgået aftaler med en række af de danske naturistcampingpladser, hvorfor du som DN-medlem kan opnå rabat, når du besøger disse pladser.

Solbakken Naturistcamping

Solbakken Naturistcamping tilbyder rabat på dagsbesøg og overnatningsgebyr. Spar 5 kr. på dagsbesøg og overnat til samme pris som medlemmer af Naturist Foreningen Sjælland (Foreningen der driver campingpladsen).

Solbakken Naturistcamping >>

Tranum Klit Camping

Tranum Klit Camping begyndte i 2019 at lave en del af campingpladsen til naturistområde. Nu er de helt færdige med projektet og vil derfor gerne byde alle naturister velkommen på pladsen.
Som medlem af Danske Naturister kan du ved overnatning på naturistområdet få 20% rabat på pladsleje og persongebyr i forårssæsonen 26/3 - 26/6 2021. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre rabatter.

Tranum Klit Camping >> 

Eller læs en beskrivelse af naturistområdet her:
www.naturistguiden.dk/camping/tranum-klit-camping/

Tysmosen Friluftscenter

Tysmosen Friluftscenter er ejet af Danske Naturister og drives af en gruppe frivillige. Som medlem af Danske Naturister får du rabat på dagsbesøg og persongebyr ved overnatning. Spar 10 kr. på dagsbesøg og 15 kr. på persongebyret ved overnatning.

Tysmosen Friluftscenter >>

Nøgencamping i Europa

Særligt i Sydeuropa er nøgencamping særdeles udbredt og lande ved Middelhavet som Kroatien, Frankrig og Spanien er yndede rejsemål for nøgencampister. Men også lande lige omkring os - så som Norge, Sverige, Tyskland og Holland - byder på rigtig fine pladser til campingliv.

2 Kommentar

  1. Can you inform me About naturist campsites in Danmark?
    Thank you
    Wim Ahsmann
    W.ahsmann@upcmail.nl

  2. På møn camping Hårbølle når man går ned til stranden og går mod øst er der en fin nøgenbadestrand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *