Sidste nyt

Bliv medlem

Det koster 300,- kr. pr. år at være medlem af Danske Naturister.
For medlemmer op til 30 år (DUN) koster det 180,- kr. pr. år.

Dette kontingent inkluderer medlemskab af én lokalforening til 50 kr. pr. år efter eget valg.

Hvis den valgte lokalforening har et kontingent der overstiger 50 kr. bliver man opkrævet beløbet udover de første 50 kr. Hvis lokalforeningens kontingent f.eks. er 75 kr. vil man blive opkrævet 25 kr. ekstra (75-50), altså i alt 325 kr.

Ved medlemsskab af flere lokalforeninger gives der kun 50 kr. rabat på kontingentet til den første lokalforening.

Oplever du tekniske problemer under indmeldelsen, kan vi anbefale at du skifter til en anden browser, f.eks. Chrome.

Før du udfylder indmeldelsesformularen bedes du læse vores persondatapolitik, som du finder nedenunder indmeldelsesformularen på denne side.

……..

Landsforeningen Danske Naturisters Persondatapolitik

Her får du information om, hvilke personoplysninger vi indsamler om dig, hvorfor vi gør det, og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine persondata er også beskrevet.

Hvilke oplysninger om dig beder vi om?

Foreningen har brug for at kende dit fulde navn, fødselsdato, adresse, e-mail og/eller telefonnummer.

Hvad bruges oplysningerne til?

Dine personlige oplysninger gemmes udelukkende til brug for Danske Naturisters medlemsadministration. Du kan se og rette oplysningerne via selvbetjeningssiden på www.naturister.dk.

Alle oplysninger behandles strengt fortroligt og vil aldrig blive videregivet til tredjepart. Dog videregiver vi dine persondata til den eller de lokalforeninger, som er tilknyttet Danske Naturister, og som du har tilmeldt dig ved indmeldelsen. Det er vores ansvar, at registrerede persondata også i lokalforeningerne behandles i overensstemmelse med gældende lovgivning og nærværende persondatapolitik.

Vi sletter dine persondata, når de ikke længere er nødvendige for administrationen af dit medlemskab. Det vil som udgangspunkt være efter endt medlemskab. Persondata til brug for regnskabsmateriale opbevarer vi dog altid i mindst 5 år på grund af reglerne i bogføringsloven.

Retsligt grundlag

For at foreningens behandling af dine personoplysninger er lovlig, skal der være et konkret formål med behandlingen, dvs. at oplysningerne er nødvendige for foreningen for at kunne administrere dit medlemskab.

Ved indmeldelse i Danske Naturister giver du dit samtykke til, at foreningen må bruge dine personoplysninger til medlemsadministrative formål.

Du har ret til at klage til Datatilsynet, hvis du mener, at Danske Naturister ikke lever op til lovgivningens krav.