Sidste nyt

Nøgenferie

Da vores hjemlige breddegrad ofte lader noget tilbage at ønske temperaturmæssigt, så er det for mange oplagt at spendere ferien under andre himmelstrøg. Og der er masser af muligheder for at komme ud af tøjet, så ferien bliver optimal.

Her i Danmark har vi rejsebureauet Rassol Rejser, som har specialiseret sig i at tilbyde rejsemål for nøgenferie. Rassol har skønne destinationer såvel i Europa som endnu mere eksotiske steder. Har du særlige ønsker, hjælper de også gerne med en personligt, skræddersyet feriepakke. 

I Norge findes naturistrejsebureauet Vidy Reiser.

Bestil en nøgen ferie næste gang!

Rassol Rejser>>

Vidy Reiser>>

hotel-vritomartis kreta
Hotel Vritomartis, Kreta
Monte Marina Apartments
Monte Marina Apartments, Fuerteventura
domaine sabliere frankrig
Sabliere, Frankrig
Valalta Kroatien
Valalta, Kroatien

 

 

8 Kommentar

 1. Gitte Ingerslev

  Nøgenferie… det må være det rigtige sted at fortælle om en fantastisk naturiststrand på Kreta.
  Pak et telt – eller lej dig ind på et af de små hoteller i Loutro eller Hora Sfakia på Kretas sydkyst. Og drag så til Sweet Water Beach.
  Selv tog vi et telt med og slog op under træerne på stranden og boede der i tre dage. Her er naturisme helt almindeligt, og naturister blander sig med bikinifolket uden problemer – der er plads til os alle. At vågne mens solen sniger sig hen over bjergsiden, varme vand fra de lokale kilder til en kop kaffe og riste brød til morgenmaden – efterfulgt af et forfriskende bad i det klare, turkisblå vand, dejligt afkølet af de kolde kilder, der løber ud i havet – er bare en fantastisk måde at starte en dag med solbad og svømmeture.
  I vandkanten er der også en lille restaurant med et rimelig varieret menukort og fair priser, så dagens øvrige måltider er sikret. Her skal man dog være påklædt for at spise.
  Hvis du ikke er til primitiv ferie, kan vi varmt anbefale hotel Oasis i Loutro – et charmerende lille hotel med personlighed. Det ligger øverst i den lille by med en fantastisk udsigt og bjergene lige bagved. Der går dagligt både til Sweet Water og for de mere sporty, er der ca en times vandring ad en bjergsti, der kan være lidt udfordrende for konditionen – men så meget skønnere er det at kaste sig i bølgerne ved ankomsten. Det er en fantastisk ferie.
  Har du spørgsmål, så skriv bare til mig på gitte.ingerslev@gmail.com

 2. Hej
  PÅ denne side skriver I lidt om nøgenferie
  Der er helt fint – samtidig henviser I til 2 rejsebureauer – det danske Rassol rejser
  Jeg synes at Danske Naturister skulle lave et lille service check på dette firma
  Jeg har ikke brugt det og vil sikkert heller ikke komme til det.
  Jeg var inde på Rassols hjemmeside, hvor man f.eks. reklamer med et nyt rejsemål på Mallorca.
  PÅ deres hjemmeside har de desuden et felt med ” priser ” – MEN her er teksten, at priser for 2016 og ikke er klar endnu, men kommer snarest
  HALLO
  Vi skriver snart maj 2016
  Jeg lavede lige et check på de andre rejsemål de reklamer for – samme svar
  Dette er efter min mening dybt godt nat – vi har et nogle år været på Costa Natura og jeg kan fortælle at deres priser for 2016 ligger klar nov. 2015
  Jeg ved godt, at man kan skrive til dem og få priser, men alligevel. Det virker ikke særligt smart

 3. ang. service hos Rassol rejser:

  2 gange har jeg spurgt om rejser, men høre ikke fra dem.

 4. Domaine de la Sablière
  Vi har de sidste fem år holdt sommerferie på Domaine de la Sablière i Sydfrankrig. Det er et fantastisk hyggeligt og smukt sted med skønt natur og godt vejr. Der er masser aktiviteter både på pladsen og i det omkringliggende. Sabliere ligger ved floden Ceze, og hele området er udpræget naturistområde med fire naturistcampingpladser spredt ned af floden. Dette medfører blandt andet, at der er fantastiske muligheder for kilometerlange nøgenvandrerturer med besøg til gamle grotter og huler samt lange sejl- og flydeture på floden uden en trævl. Der er en helt unik befriende stemning på pladsen og i området omkring. For de mad- og kulturinteresserede er der masser af muligheder i nærområdet med små hyggelige landsbyer inden for få kilometers radius.
  Pladsen benyttes hovedsageligt af franske og hollandske gæster, og det gør det lidt svært for vores to drenge på henholdsvis 6 og 9 år. Vi hører derfor gerne, om der måtte være nogle ligesindede børnefamilier, der har mod og lyst til at prøve Sabliere til sommer. Det kunne være meget hyggeligt. Uanset børn eller ej er I velkomne til at skrive til os på ganzbirch@gmail.com for nærmere oplysning om stedet. De bedste hilsner, De Solglade. 

 5. Peter i Kolding

  Jeg var i Cap d’Agde med Rassol i 2015. Det fungerede fint, de ordnede transporten og en lejlighed, men man stod selv for alt det praktiske, og det vidste jeg på forhånd.
  Agde var lidt af en skuffelse. En uges tekstilfri ferie lykkedes næsten, men efter et par dage opdagede jeg at det med det tekstilfri kun gælder i dagtimerne, til gengæld er det overalt. Om aftenen skifter stedet karakter, og bliver nærmest en stor swingerklub, og der er rigtigt mange fransk midaldrende mænd med kvinder der nok hverken er deres koner eller deres døtre. Ikke at jeg har noget imod det, bortset fra at det ikke rigtigt harmonerer med påstanden om et det er et familiested, men jeg har noget imod at det er syltet ind i god gammeldags fransk dobbeltmoral. Dresskoden et sted lød på “Femmes non pantalons, hommes elegance”. Kvinder er sexobjekter, så er stilen ligesom lagt. Jeg blev nægtet adgang iført en (dyr) polo skjorte og et par absolut noble shorts med pressefolder, og fik at vide at jeg kunne komme igen iført lange bukser. Samtidigt svansede kvinder ind iført stort set ingenting. Enlige mænd fryses ud, og havde kun adgang til dele af etablissementet, selvom de betaler dobbelt så meget i entre som par, der betaler dobbelte så meget som enlige kvinder. . Hele resorten virker også noget slidt. Nyt sted i sommer.

  • Hej Peter! Jeg oplevede præcis det samme, da jeg var i ‘Agde for en 5 års tid siden som ene person på turen. Man kunne ej heller gå på bar eller ud og spise nogen steder offentligt, uden at jeg skulle hjem og iføre mig T-shirt og shorts og det selvom jeg blev til-bords-nabo med et par, hvor mand og kone var iført fræk læder og konens bare bryster stak ud af læder-pushuppen. Deres søn på 7-8 år, var selvfølgelig med ved bordet og var klædt naturligt på som jeg. På grund af min nøgenhed i det daglige, følte jeg mig diskrimineret flere gange i løbet af de 8 dage jeg var der og efter ca. 3, havde jeg lyst til at tage hjem.. Nu kigger jeg også efter andre steder, hvor man KAN være nøgen 24-7 hvis man selv ønsker det uden uskrevne regler om nøgen-tider og alt-ødelæggende dress-kodes. Mvh. Jens

 6. Vi har været på Fuerteventura adskille gange, og her er nogen af verdens bedste strande med gult sand, det var et tilfælde, at vi opdagede dette vidunderlige sted, hvor man kan sole sig på de enorme store strand, det var ved, at vi lånte en cd med en e-bog, den hed “Fuerteventura – Solelskernes Paradis”, og det vil vi sige, der er bare super der.
  Det undre os, at Danske Naturister ikke har henvisning til denne fantastiske e-bog, der udkommer en ny lettere revideret hvert år.
  Og så har jeg fået fortalt, at den oprindelige bog i sin tid udelukkende var skrevet for naturister, og det er den da stadig, og derfor undres man jo endnu mere over, at I ikke anbefaler den.
  Men alt i alt. Fuerteventura er et dejlig sted, hvis man vil nyde sin ferie i nøgehed – kan stærkt anbefale bogen, den giver en masse oplysninger som man ikke kan finde andre steder.

 7. Peter i Kolding

  Er der nogen der har tip om steder i Dolomitterne? Gerne omkring Sella Runden (Canazai) men ikke nødvendigvis.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *