Sidste nyt

Medlemskortet

Danske Naturisters medlemskort udstedes ved indmeldelse, og fornys en gang årligt.

Danske Naturister er overgået til elektroniske medlemskort. Medlemskortet er personligt, og sendes via mail til nye medlemmer umiddelbart efter at de har betalt deres første kontingent.

Det elektroniske medlemskort fremsendes som en pdf-fil, og hvis det printes har det samme størrelse som et normalt plastikkort, som f.eks. Sundhedskortet og Dankortet.

Hvis man ikke kan håndtere det elektroniske medlemskort, så er det ved henvendelse til kasseren muligt at få tilsendt medlemskortet som et plastikkort. Kassereren kan du finde her.

Kortet fornys en gang årligt. Kontingentopkrævning udsendes så du kan nå at forny dit medlemskab og få tilsendt nyt medlemskort inden det gamle udløber. Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, udsendes opkrævning med indbetalingskort. Det koster et gebyr på 45 kr. Gebyret kan du spare ved i god tid før dit medlemskab udløber at tilmelde opkrævningen til Betalingsservice.

Vil du tilmelde dig Betalingsservice lige nu, så klik her>>> 

Har du spørgsmål vedr. medlemsskab eller medlemskort, så er du velkommen til at kontakte medlemsadministratoren på medlemmer@naturister.dk

Skal du til udlandet?

Danske Naturister er ikke længere en del af INF.

Fra 2019 indgår det internationale INF-mærke ikke længere i Danske Naturisters medlemskort. DN har valgt ikke fortsat at forsøge at arbejde indenfor for rammerne af INF, som er en gammel organisation, der har svært ved at ændre sig.

Kan jeg rejse ud i Europa som naturist uden INF-mærke?
Langt de fleste steder er INF-mærket ikke et krav. Faktisk er INF bekymret over så få pladser, der kræver deres mærke nu for tiden. Du kan opsøge naturistpladser i Europa enten uden et medlemskab eller med dit DN-medlemskort, som viser du er tilknyttet en naturistorganisation.
Hvis du kommer til en plads, hvor du kan opnå fordele som INF-medlem, vil det ofte være muligt at melde sig ind via den lokale plads eller melde sig ind i hovedorganisationen i dit foretrukne rejseland.

Er du ikke medlem?

Hvis du ikke er medlem af Danske Naturister, så er det da på tide. Indmeldelse klarer du her på hjemmesiden, og første års kontingent betales nemmest med Dankort, ligeledes her på hjemmesiden. Gå til siden Bliv Medlem>>>