Sidste nyt

Medlemskortet

Danske Naturisters medlemskort udstedes ved indmeldelse, og fornys en gang årligt.

Medlemskortet er et plastickort af samme størrelse som f.eks. Sundhedskortet og Dankortet. Medlemskortet er personligt, og sendes direkte til nye medlemmer umiddelbart efter at de har betalt deres første kontingent.

Kortet fornys en gang årligt. Kontingentopkrævning udsendes så du kan nå at forny dit medlemskab og få tilsendt nyt medlemskort inden det gamle udløber. Er du ikke tilmeldt Betalingsservice, udsendes opkrævning med indbetalingskort. Det koster et gebyr på 45 kr. Gebyret kan du spare ved i god tid før dit medlemskab udløber at tilmelde opkrævningen til Betalingsservice.

Vil du tilmelde dig Betalingsservice lige nu, så klik her>>>

Skal du til udlandet?

Danske Naturister er ikke længere en del af INF.

Fra 2019 indgår det internationale INF-mærke ikke længere i Danske Naturisters medlemskort. DN har valgt ikke fortsat at forsøge at arbejde indenfor for rammerne af INF, som er en gammel organisation, der har svært ved at ændre sig.

Kan jeg rejse ud i Europa som naturist uden INF-mærke?
Langt de fleste steder er INF-mærket ikke et krav. Faktisk er INF bekymret over så få pladser, der kræver deres mærke nu for tiden. Du kan opsøge naturistpladser i Europa enten uden et medlemskab eller med dit DN-medlemskort, som viser du er tilknyttet en naturistorganisation.
Hvis du kommer til en plads, hvor du kan opnå fordele som INF-medlem, vil det ofte være muligt at melde sig ind via den lokale plads eller melde sig ind i hovedorganisationen i dit foretrukne rejseland.

Er du ikke medlem?

Hvis du ikke er medlem af Danske Naturister, så er det da på tide. Indmeldelse klarer du her på hjemmesiden, og første års kontingent betales nemmest med Dankort, ligeledes her på hjemmesiden. Gå til siden Bliv Medlem>>>

1 kommentar

 1. Kristian Joelsen

  Hej
  Jeg har tab min medlemskort, hvad gør jeg ??

  M.v.h
  Kristian Joelsen

  Medlemsnr 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *