Senest:

Handlingsplan for DN Fyn

1: Svømmeaktiviteter
Svømmeaktiviteter er DN Fyns primære aktivitet som vil foregå en gang månedlig i vinterhalvåret i Nyborg svømme- og badeland.
2: Strandaktiviteter
I sommermånederne søges etableret et fast mødested og tidspunkt for fynske naturister. Det kan f.eks. være på et fast tidspunkt en fast ugedag, enten på samme strand (typisk Fyns Badestrands sydlige ende nær Storebæltsbroens landfæste). Samlingspunktet kan markeres med et strandflag, som frivillige fra uge til uge opbevarer og medbringer. Ved strandflaget kan der evt. uddeles eksemplarer af DN´s strandfoldere til interesserede forbipasserende.
3: Vandreture
Der stiles efter, at arrangere vandreture i mindre befærdede naturområder på og omkring Fyn.
Bestyrelsen finder egnede områder eller ruter, og søger at finde frivillige til at stå for gennemførelse af turene.
4: Møder og foredrag
Vi vil arbejde på, via debatoplæg og lette foredrag, at udbrede kendskabet til naturisme og DN Fyn
5: Medlemshvervning
Der udarbejdes flyveblade og foldere til gæster ved arrangementer – især svømmeaktiviteterne – med opfordring til at melde sig ind i DN Fyn. Medlemmer af DN med eller uden en anden lokalforeningstilknytning skal opfordres til at melde sig ind i DN Fyn.
6: Kommunikation
Der kommunikeres via DN´s officielle hjemmeside og nyhedsbrev samt på Facebook via egen side Danske Naturister Fyn og Nøgenbadning. Desuden benyttes Nudebook og DN Fyn gruppen på Nudebook. Samt andre sociale medier efter behov.