lørdag , april 20 2024

Nøgengolf

Mensalgård golfklub, søndag den 30. juli 2023 kl. 14 til 20

Danske Naturister Sjælland har fornøjelsen igen at kunne indbyde naturister til at spille golf uden en trevl på kroppen. Det foregår i samarbejde med Mensalgård golfklub i Odsherred på Sjælland.

Mensalgård tilbyder en 9-hullers bane og en par-3 bane for begyndere.

Deltagergebyret (green-fee) er på 275 kroner, som giver adgang til banerne og inkluderer en prøvetime med instruktør. Du kan medbringe egne køller eller leje disse af golfklubben for 50 kroner.

Adressen er: Mensalgård, Strandvej 25, 4573 Højby Sj.

Besøg www.mensalgaardgolfklub.dk for flere oplysninger om stedet.

Uanset om du spiller golf eller ej, så gå ikke glip af denne unikke oplevelse. Nøgengolf forener de ting, som de fleste af os værdsætter som naturist: Nøgenhed, sund motion, frisk luft og socialt samvær.

Golfklubben er ’vores’ i tidsrummet 14 til 20, så der vil være adgang til klubhuset og terrassen, hvor man med fordel kan nyde aftensmaden under hyggelige og nøgne former (maden købes særskilt i klubhusets cafeteria).

Tilmelding: Du tilmelder dig (bindende) ved at indbetale 275 kr. via dette link: https://medlem.naturister.dk/event/

Tilmeldingsfristen er torsdag den 20. juli.

OBS: Antal tilmeldte opgøres fredag den 21. juli. Ved for få tilmeldte, dvs. under 15 personer, aflyses arrangementet og penge returneres.

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.