søndag , november 28 2021

Nøgensvømning i Herfølge

Naturistsvømning i Herfølge

Danske Naturister Sjælland arrangerer hver vinter nøgensvømning i Herfølge Svømmehal, som ligger på Scheelsvej 2a i Herfølge.

Åbningstiden er kl. 18.00 til 20.30; billetsalget lukker kl. 18.30. Hvis der er andre i hallen, når vi kommer, skal vi dog respektere dem og være kønsopdelt i omklædningsrummene indtil kl. 18.20.

Oplev friheden ved at svømme helt uden tøj. Lad hele familien klæde om, bade og gå i sauna sammen – uden besvær med koldt og vådt badetøj. Der er to bassiner med 27 grader varmt vand. Det store bassin er 25 m langt og op til 2 m dybt. Det lille er 12,5 m langt og fra o,5 til 1,0 m dybt. Der er forskellige legesager til fri brug. Der er to store saunaer. De seneste års succes med saunagus fortsættes.

Der serveres kaffe, te og kage. Adgangsprisen for medlemmer af Danske Naturister er kr. 60,- (husk medlemskort) og 80,- for andre. Børn under 15 år har gratis adgang i følgeskab med en voksen. Vi opfordrer alle vores medlemmer og brugere i området til at bakke op om dette strålende initiativ.

Tag bare din moster, din nabo eller din kollega med. Vi har selv ansvaret for økonomien, så stor tilslutning er vigtig. Vi er ofte nogle stykker, der efter svømning spiser sammen på en nærliggende restaurant, hvor vi får 10 % rabat på maden. Velkommen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *