lørdag , april 20 2024

Nøgensvømning i Herfølge

Naturistsvømning i Herfølge

Danske Naturister Sjælland arrangerer hver vinter nøgensvømning i Herfølge Svømmehal, som ligger på Scheelsvej 2a i Herfølge.

Åbningstiden er kl. 18.00 til 20.30; billetsalget lukker kl. 18.30. Hvis der er andre i hallen, når vi kommer, skal vi dog respektere dem og være kønsopdelt i omklædningsrummene indtil kl. 18.20.

Oplev friheden ved at svømme helt uden tøj. Lad hele familien klæde om, bade og gå i sauna sammen – uden besvær med koldt og vådt badetøj. Der er to bassiner med 27 grader varmt vand. Det store bassin er 25 m langt og op til 2 m dybt. Det lille er 12,5 m langt og fra 0,5 til 1,0 m dybt. Der er forskellige legesager til fri brug. Der er to store saunaer. De seneste års succes med saunagus fortsættes.

Der serveres kaffe, te og kage. Adgangsprisen for medlemmer af Danske Naturister er kr. 60,- (husk medlemskort) og 80,- for andre. Børn under 15 år har gratis adgang i følgeskab med en voksen. Vi opfordrer alle vores medlemmer og brugere i området til at bakke op om dette strålende initiativ.

Tag bare din moster, din nabo eller din kollega med. Vi har selv ansvaret for økonomien, så stor tilslutning er vigtig. Vi er ofte nogle stykker, der efter svømning spiser sammen på en nærliggende restaurant, hvor vi får 10 % rabat på maden. Velkommen!

18 comments

 1. Karoline og Neima

  Hej
  Vi er nysgerrig og tænker på at finde et sted hvor vi kan prøve nøgenbadning. Men vi kunne godt lige tænke os at høre hvor mange der typisk kommer på en aften og fordelingen af damer og herrer eller familier?

 2. Hej Karoline og Neima

  Til nøgenbadning i Herfølge Svømmehal kommer der normalt omkring 25, hvoraf de fleste er mænd. I Korsør kommer der sædvanligvis blot halvt så mange, men også flest mænd. Jeg har dog aldrig hørt om, at kvinderne har følt sig generet af det. Da det foregår ret sent, kommer der sjældent familier med børn – desværre.

  Hilsen
  Kjeld

 3. Hvordan foregår betalingen med kontant eller mobilpay ?

  • Hej Christian

   Undskyld det sene svar, men der kan betales både kontant og mobilpay, så kom bare du 🙂

   MVH billetmanden Jørgen

 4. ja vi ses den 8/5 🙂

 5. Kan man deltage, hvis man ikke taler så godt dansk?

 6. Hvornår starte de op

  • Hej Thomas

   Første svømmedag i Herfølge i dette efterår var den 5. september, og, som det fremgår af hosstående begivenhedskalender, de næste dage er 23. oktober, 6. november og 4. december.

   Hilsen
   Kjeld

 7. Er der nøgen svømning i Herfølge svømmehal lørdag den 1 oktober kl 18.00

 8. Heej
  Jeg har tidligere været i Herfølge til badning her
  Er vandtemperaturen sat væsentlig ned her i krisen
  Tak

  • Nej, så vidt mig bekendt er temperaturen ikke sat ned på vandet, og det føles heller ikke sådan!

   Mvh. Torben

 9. Willy Andersen

  Vi tænker på at komme til Herfølge på søndag d. 5/3, men hvordan er adgangsforholdene til bassinnet, hvis man er dårligt gående, og ikke kan kravle på en stige?
  På forhånd tak

  • Gitte og Jørgen

   Hej Willy og andre med lidt gangbesvær 🙂

   Der er en trappe vi kan hejse ned i bassinnet så det letter adgangen for dem der ikke er helt så mobile, så kom bare!!
   Og undskyld det sene svar!

 10. Hej – er der datoer for svømning i 2024?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.