Præsentation af DN Trekantområdet

Aktiviteterne omfatter primært svømning i Børkop Svømmehal, Skolebakken 1, 7080 Børkop næsten hver lørdag eftermiddag fra september til april. Nogle aftener i løbet af sæsonen vil vi tage ud i andre svømmehaller til wellness arrangementer, som offentliggøres i kalenderen i løbet af vinteren. Vi tager godt imod nye gæster. Nævn blot ved indgangen, at det er første gang du deltager. Så er entreen første gang gratis for nye medlemmer, og vi vil give dig en kort intro til foreningen i løbet af aftenen.

Familiesvømning er en hyggelig aktivitet for alle. Familier kan klæde om sammen, da alle kan benytte samme omklædningsrum med fine brusefaciliteter. Der er et stort svømmebassin, et varmtvandsbassin med massage-kaskader. I den ene af de to saunaer er der gus, den anden sauna holdes fri for gus. Der arrangeres vandgymnastik.

Ved fællesborde i svømmehallen serveres kaffe og småkager. Sodavand og øl fås til rimelige priser. (Egne drikkevarer er ikke tilladt) Der er gratis slikposer til børnene.

Vi forsøger i løbet af sommeren at lave arrangementer udendørs, disse vil på grund af vejrforhold, blive offentliggjort med kort varsel.

Venlig hilsen, Danske Naturister, Trekantsområdet