Godt nytår

DN-T-bestyrelsen ville gerne gøre noget, så vi kunne komme til at svømme. Der havde i bestyrelsen været overvejelser om at åbne for svømning for 10 personer af gangen. 10 personer vil skulle opfattes således: 1 livredder, 2 fra bestyrelsen, 7 medlemmer. Evt. således at vores åbningstid blev opdelt i to hold, som hver fik 1½ time. Så ville der jo kunne komme 14 personer pr. lørdag.

Desværre må vi med de restriktioner, som kom for Vejle Kommune den 10. december 2020 sætte dette i bero. Siden er der kommet yderligere stramninger af restriktionerne for at imødegå corona-smitte. Nu er alle sportsfaciliteter herunder svømmehaller lukkede.

Hvis der bliver udsigt til ændrede regler i de første måneder af 2021 vil vi nok høre medlemmerne om, de er interesserede i svømning med følgende begrænsninger: 2 hold hver med 1½ times adgang, max 7 medlemmer af gangen pr. hold.

Vi har ikke én generel informationskanal. Derfor vil vi nok lave en sådan spørgeundersøgelse vha. vores hjemmeside (www.naturister.dk/trekant), Facebook og SMS, så vi kommer i kontakt med flest mulige medlemmer. Hold derfor øje med hjemmesiden eller Facebook, når der er konkrete udsigter til lettelser i corona-restriktionerne.

I mellemtiden: Bestyrelsen ønsker alle medlemmer et godt nytår!

Udgave 3. januar 2021

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*