Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/naturister.dk/public_html/wp-content/plugins/ubermenu/core/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 776
Presse – Danske Naturister
Sidste nyt

Presse

Danske Naturisters pressekontakt
Danske Naturister gør en systematisk indsats for at holde en god og tæt kontakt til pressen, studerende og andre, der søger information om naturisme.

www.naturister.dk
Danske Naturisters hjemmeside er en særdeles nyttig informationskilde til research om naturisme. Hjemmesiden er en af de meste informationsrige hjemmesider i Norden om naturismen, og benyttes af mange studerende og journalister. Her finder du artikler om naturisme fra aviser og nettet, links til mange andre sider og vores egen profilering af naturisme.

Personlig kontakt
Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du har brug for supplerende oplysninger eller personlig kontakt. Til de fleste af vores aktiviteter er det også muligt at komme på besøg.
Vi hører også gerne fra alle som producerer medieindslag om naturisme eller har kendskab til nye indslag i medierne med relevans for Danske Naturister.

Pressemeddelser
DN udsender pressemeddelelser, når vi har noget særligt på hjertet – fx nye banebrydende aktiviteter eller emner vi ønsker at sætte fokus på. Pressemeddelelser udsendes til 30-50 større danske medier alt efter målgruppe. Ønsker du at modtage pressemeddelelser fra os, så kontakt en af personerne her på siden og oplys hvilken type information du er interesseret i.

Materiale
Brug af billeder og andet materiale her fra hjemmesiden kan ofte lade sig gøre efter nærmere aftale, med tydelig kildeangivelse. Læs siden med Ophavsret 

Nyhedsbrev
DN udsender et jævnligt nyhedsbreve med løbende information og nyheder om såvel foreningens egne aktiviteter som andre nyheder og tilbud af interesse for naturister. Nyhedsbrevet bliver kun sendt direkte til vores medlemmer, men alle kan læse det på hjemmesiden. Nyhedsbrevet bliver ikke redigeret med henblik på pressebrug, men vil tilbyde dig værdifulde hints om hvad der rører sig i naturistmiljøet i Danmark.
Se seneste nyhedsbrev > > 

Kontakt os på: presse@naturister.dk

Sociale medier

Facebook

Twitter (Ikke aktiv)

2 Kommentar

  1. Håber, at dit interview gik godt. Hvis det findes i radio-arkivet efterfølgende, vil vi gerne kunne linke til det.

  2. Hej Julie
    Din besked er sendt videre til vores presseansvarlige.
    MVH
    Mille Hansen