Sidste nyt

Presse

Danske Naturisters pressekontakt
Danske Naturister gør en systematisk indsats for at holde en god og tæt kontakt til pressen, studerende og andre, der søger information om naturisme.

www.naturister.dk
Danske Naturisters hjemmeside er en særdeles nyttig informationskilde til research om naturisme. Hjemmesiden er en af de meste informationsrige hjemmesider i Norden om naturismen, og benyttes af mange studerende og journalister. Her finder du artikler om naturisme fra aviser og nettet, links til mange andre sider og vores egen profilering af naturisme.

Personlig kontakt
Vi ser frem til at høre fra dig, hvis du har brug for supplerende oplysninger eller personlig kontakt. Til de fleste af vores aktiviteter er det også muligt at komme på besøg.
Vi hører også gerne fra alle som producerer medieindslag om naturisme eller har kendskab til nye indslag i medierne med relevans for Danske Naturister.

Pressemeddelser
DN udsender pressemeddelelser, når vi har noget særligt på hjertet – fx nye banebrydende aktiviteter eller emner vi ønsker at sætte fokus på. Pressemeddelelser udsendes til 30-50 større danske medier alt efter målgruppe. Ønsker du at modtage pressemeddelelser fra os, så kontakt en af personerne her på siden og oplys hvilken type information du er interesseret i.

Materiale
Brug af billeder og andet materiale her fra hjemmesiden kan ofte lade sig gøre efter nærmere aftale, med tydelig kildeangivelse. Læs siden med Ophavsret 

Nyhedsbrev
DN udsender et månedligt nyhedsbrev “Naturisten” med løbende information og nyheder om såvel foreningens egne aktiviteter som andre nyheder og tilbud af interesse for naturister. Nyhedsbrevet bliver kun sendt direkte til vores medlemmer, men alle kan læse det på hjemmesiden. Nyhedsbrevet bliver ikke redigeret med henblik på pressebrug, men vil tilbyde dig værdifulde hints om hvad der rører sig i naturistmiljøet i Danmark.
Se seneste nyhedsbrev > > 

Kontakt os på: presse@naturister.dk

Sociale medier

download fb_ikon

9 Kommentar

 1. Hej 

  Er det muligt at lave et telefon interview i forbindelse med ”arbejd nøgen i haven dag” på lørdag.
  Gerne i morgen fredag kl. 10, hvis det kan passe.

  Vh Louise
  skala.fm

  • Håber, at dit interview gik godt. Hvis det findes i radio-arkivet efterfølgende, vil vi gerne kunne linke til det.

 2. Hej Mette,
  Ja. Jeg mødte Soeren. Han dukkede op i allersidste øjeblik og forlod kongressen igen inden valget til formand. Han paalagde mig at stemme paa den tidligere formand Sieglinde for Norge og Sverige. De danske stemmer gav han til New Zealand uden besked pas, hvem de skulle stemme paa.
  Heldigvis blev det til et systemskifte.
  Jeg kan forstå at der er et problem omkring DNU og DN men forstår ikke rigtig baggrunden. Hvordan er det gået saa galt at vi har to organisationer i Danmark?
  Kh
  Gregers

 3. Hej
  Vi er 5 niendeklasser fra Rungsted skole, som meget gerne vil stille jer nogle spørgsmål vedørende sexualisering af kroppe i det offentlige rum. Vi er meget interesseret i at høre jeres perspektivering og mening om selvværd og skønhedsidealer. Er det muligt at planlægge et interview i løbet af denne uge? I må gerne være anonyme, hvis det er et problem.

  Glæder mig til at høre fra jer snarest muligt!
  Hilsen Helene

 4. Hej
  Når jeg til svømning som Naturist og når jeg ser film om hvordan det er at omgås med naturister i dag også når man kommer på en campingplads.
  Er den opfattelse at man kun må se folks hoved hvis de er nøgen.
  Hvis man er så “dum” at smide tøjet og være nøgen ville jeg ikke kunne bestemme hvor folk om de er naturist eller ej ser på mig.
  Det eneste jeg håber er at hvis de ikke nyder det de ser at de vil være sød at se den anden vej og lade være med at komme med deres negative holdning om hvordan jeg måske bør gå klædt eller være.
  Men det er jo kun et ønske, jeg kan jo ikke kræve at det skal være sådan.
  Jeg begynder at find ro i min krop og håber andre vil respektere mig for den jeg er med eller uden tøj.
  Er folk nøgne og går/er i det offentlige rum er der en der vil tage et foto hvor den nøgne er en del af det område/landskab burde det være ok.
  Jeg har det selv lidt svært med at være på et foto med eller uden tøj. For er det noget der skal bruges til at genere mig med. Frygten er der. Nogle kan jo være meget søde. Og have de lyster at genere andre.
  Eller en del af en person eller hele personen krop bliver brugt i en tegning. Og da dem der tegner måske ikke er gode til det, bliver tegningerne der efter.
  Det er og kan være et spring og tue springe ud som naturist, men det var det værd. Den ro jeg fik med mig selv ville jeg ikke undvære. Og dem der ikke har taget springet i nu, vil jeg sige gør det.
  Hilsen Leo

 5. Hej 🙂
  Jeg er journalist, og vil meget gerne i kontakt med jer.
  Skriv gerne til mig på rugaard@nftv.dk.

  Kh
  Julie

 6. Carsten Vallin Mogensen

  Hej. Er det muligt vi kan lave et tlf. int. i morgen kl. 07.15 vedr. nøgenbowling i Haslev den 16. november?

  VH
  Carsten
  Radio Køge

 7. Maria Voss Winkler

  Hej
  Vi er tre piger fra Osted Efterskole, der er i gang med en opgave om blufærdighed. Derfor tænkte vi på, om det var muligt at få et interview med en person, over mobil, hvor vi vil stille nogle spørgsmål omkring blufærdighed. Samtalen vil blive optaget, hvis det er okay med jer, da vi skal lave en podcast.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *