Strandture

DN Nord på stranden ved Rødhus

Der har været ønske om at vide hvornår der er medlemmer på stranden ved Rødhus. Dette for at undgå at ligge flere forskellige steder eller at skulle køre stranden tynd, for at se om der er nogen man kender.

På nedennævnte datoer vil vi være til stede. Der kommer flere datoer bl.a. også hverdage. Disse lægges op på Facebook.

• Lørdag 09. juli 2022 kl. 10.00 – 18.00
• Lørdag 23. juli 2022 kl. 10.00 – 18.00

• Lørdag 06. august 2022 kl. 10.00 – 18.00
• Lørdag 13. august 2022 kl. 10.00 – 18.00

Vi mødes på nøgenbadestranden ved Rødhus (ud for det militære skydeterræn) på ovennævnte dage. Såfremt det er dårligt vejr aflyses arrangementet og forsøges afviklet dagen efter om søndagen. Hold øje med vores facebookside for at se om der sker ændringer.

Du finder os ved at køre ned på stranden ved Rødhus strand og drejer til venstre. Kør til du passerer en lille bæk og fortsæt til du møder et beachflag og A-skilt.

Har du forslag til andre strande hvor vi kan samles, så send forslag til naturister@nord.dk. Stranden ved Rødhus er dog den mest anvendte i Nordjylland. Men skriv endelig, da vi gerne vil mere rundt i Nordjylland med vore aktiviteter.

Vi påregner at være på stranden i ovennævnte tider. Du kommer blot i det tidsrum som du ønsker at være der. Arrangementet kan evt. udvides med grillarrangement og mobilsauna. Dette meddeles ligeledes på vores facebookside.