Grillarrangementer

Grillarrangement på Naturistcampingpladsen på Aalborg Camping og Hytteø

Som det fremgår her på foreningens hjemmeside, har vi lavet en aftale med Aalborg Camping og Hytteø, der har naturistcamping på et aflukket område på campingpladsen.

Dette vil vi gerne igangsætte med et arrangement lørdag den 18. juni 2022. Vi vil i løbet af dagen hygge os med at nyde solen (den må snart komme lidt mere frem), foretage diverse spil, afprøve stedets sauna m.v. Der vil i løbet af eftermiddagen være kaffe på kanden samt et stykke kage til.

Omkring kl. 17.00 vil grillen være tændt og vi griller vores medbragte kød, pølser eller hvad man har medbragt. Tilbehør i form af kartoffelsalat, salat, flutes giver foreningen til dette arrangement.

Lis og Kirsten har lovet at står for fremstilling af tilbehør til grillarrangementet samt kage til kaffen. Derfor er det nødvendigt at vide hvor mange der forventes at komme.
Tilmelding bedes foretaget på e-mail: nord@naturister.dk med antal deltagere senest 15. juni 2022.

Camping med overnatning bestilles på campingpladsens hjemmeside.

Skulle vejret ikke være helt med os, så gennemføres arrangementet alligevel, da der er en hytte vi kan være i og en overdækket terrasse hvor der kan grilles.
Selve arrangementet er gratis for medlemmer af DN Nord, dog skal der betales for adgang til pladsen (se næste
afsnit) samt de madvarer du selv medbringer samt egne drikkevarer. Foreningen vil desuden have en beholdning af øl og vand, såfremt du ikke selv har disse med.
Er du ikke medlem af foreningen er du også velkommen til at deltage. Det koster således kr. 30,00 til dækning af tilbehør m.v.

Da Campingpladsen ikke er vores egen, skal der betales et gæstegebyr som på alle andre campingpladser. Det er på kr. 31,50 pr. gang eller kr. 550,00 for hele sommersæsonen.
Betaling kan foretages på campingpladsens hjemmeside, men her første gang vil vi lave en aftale om at vi kan opkræve beløbet og afregne med campingpladsen efterfølgende.

Bestyrelsen vil være repræsenteret på pladsen fra fredag, så du er velkommen til at komme og campere. Booking af camping foregår på campingpladsens hjemmeside. Priser kommer frem når du taster dine oplysninger ind. Priserne fremgår også af vores hjemmeside under camping