Ny formand for Danske Naturister Nord

Kære medlemmer i Danske Naturister Nord

Efter 11 år i bestyrelsen for Danske Naturister Nord, heraf halvdelen af tiden som formand, har jeg besluttet at jeg ikke genopstiller som formand eller som bestyrelsesmedlem ved den kommende generalforsamling 11. februar. Jeg var med til at stifte foreningen og det har været en stor oplevelse at udvikle den frem til hvad vi er i dag. Men nu er det tid til at nye kræfter kommer til. Jeg synes at jeg har tilføjet foreningen hvad jeg har at byde på. Derfor mener jeg det er bedst at nye øjne kommer til for at tilføre hvad Danske Naturister Nord har brug for fremover.

På den baggrund vil jeg gerne opfordre til et talstærkt fremmøde til generalforsamlingen for at den nye bestyrelses og formand får et kraftigt mandat og opbakning fra jer foreningens medlemmer.
Jeg har meddelt bestyrelsen at jeg vil yde al den støtte og opbakning som en ny formand og bestyrelses måtte bede om. Jeg vil gerne opmuntre dig og alle foreningens andre medlemmer til også vil engagere sig og være med til at skabe Danske Naturister Nords fremtid sammen.

Se nærmere information om generalforsamlingen her:
Generalforsamling 2017>>

Efter generalforsamlingen er der Adam & Eva Wellness i Sæby Svømmebad lige ved siden af.
Adam & Eva Wellness>>
Køb billet hos Billetto>>

Mange hilsner
Kim Bindesbøll Andersen
– afgående formand for Danske Naturister Nord
tlf: 30 82 36 82
email: nord@naturister.dk

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*