Naturstyrelsen: Nøgenvandring er tilladt

vandre2Danske Naturister Nord har henvendt sig til Naturstyrelsen Vendsyssel for at få lov til at holde to nøgenvandreture i Ålbæk Klitplantage hen over sommeren. Naturstyrelsen har svaret at nøgenvandreture ikke kræver særlig tilladelse fra dem, blot man overholder de almindelige regler for ophold på Naturstyrelsens arealer. Vi har derfor booket tid til nøgenvandretur i Ålbæk Klitplantage søndag den 22. juni og den 24. august. Der har tidligere været afholdt nøgenvandretur på Fyn, efter Fyns Politi havde meddelt at de heller ikke kræver tilladelse for nøgenvandring. Vi har derfor henvendt os til Nordjyllands Politi for at høre om de har samme holdning som Fyns Politi.

2 Kommentarer på Naturstyrelsen: Nøgenvandring er tilladt

 1. Thorleif damtoft // 24. august 2014 ved 8:32 // Svar

  Hejsa Jeg bor lige syd for holstebro. Kunne det ikke tænke sig at der kunne blive nøgenbadning i holstebro svømmehal jer i vinter.

  • Hej Thorleif
   Jeg ved der har været et enkelt nøgenkurbad i Holstebro for nogle år siden. Danske Naturister vil meget gerne støtte op om nye aktiviteter. Det afhænger kun af om der er aktive medlemmer, der vil være med til at tage ansvar for at starte det op. Jeg vil meget gerne give din henvendelse videre til landsbestyrelsen, hvis du vil være interesseret i at være med i en lokal gruppe, der kan stå for at se på mulighederne for nøgensvømning i Holstebro-området.

   Mvh
   Kim Bindesbøll

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*