Kalenderen til højre er opdateret med seneste arrangementer. Arrangementerne er nævnt herunder.

DN Nord har lavet en aftale om at benytte Naturistcampingpladsen, Aalborg Camping og Hytteø til arrangementer og camping.
Flere oplysninger om pladsen, priser m.v. kan ses under Aalborg Camping og Hytteø

AFLYST Da vi ikke kan nå at gøre forholdene på Campingpladsen klar til Sankt Hans bål har vi valgt at aflyse arrangement den 23. juni 2022.
Torsdag den 23. juni 2022 holder vi Sankt Hans arrangement på Naturistcampingpladsen. Kom og få en hyggelig aften. Vi er der hele dagen, så der er også muligheder for aktiviteter, socialt samvær. Der er selvfølgelig også mulighed for at campere i forbindelse med arrangementet. Se mere om arrangementet under Sankt Hans Aften

Strandture på følgende lørdage – 09 og 23 juli, 06 og 13 august. Flere datoer kommer.
Der har været ønske om at mødes på stranden i Rødhus. Da det kan være lidt svært at finde hinanden på stranden, har vi indtil videre lagt 4 datoer ind i kalenderen hvor vi er til stede. Se mere om arrangementerne under Strandture

Velkommen til Danske Naturister Nord

– samlingspunkt for nøgenglade mennesker i Nordjylland

Danske Naturister Nord arbejder for at styrke nøgenkulturen i Nordjylland. Vi byder på attraktive tilbud og sociale aktiviteter uden tøj året rundt. Danske Naturister Nord har hjemsted i Aalborg Kommune, men har medlemmer i hele Nordjylland – ligesom mange kommer endnu længere fra til vores aktiviteter.
Her på siden og i kalenderen til højre kan du se mere om hvad vi kan tilbyde.

Bliv medlem!

Det koster 300 kr pr. år at være medlem af Danske Naturister. (Heraf går 250 kr til Danske Naturister Landsorganisation og 50 kr til lokalforeningen Danske Naturister Nord). Kontingentet dækker således begge foreninger.

Medlemmer under 30 år (DUN) betaler 180 kr pr år.

De fleste af vores aktiviteter er du velkommen til at prøve før du bliver medlem.
DN Nords vedtægter>>     Se på denne side under OM OS
Tilmeld mig DN Nord>>

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Danske Naturister Nord
Formand: Arne Kjeldsen
Næstformand: Jan Janner
Email: nord@naturister.dk