Hjemmesiden for Danske Naturister Nord er fortsat under rekonstruktion

Velkommen til Danske Naturister Nord

– samlingspunkt for nøgenglade mennesker i Nordjylland

 

Til alle medlemmer af Danske Naturister Nord

Vi har som alle andre foreninger været hårdt ramt af restriktioner på grund af Corona/COVID-19. Det har betydet, at alle aktiviteter fra efteråret 2020 og frem er blevet aflyst.                                                                                                                                                                                                              Det har ikke været muligt at gennemføre Nøgensvømning i Sofiendal Svømmehal eller Adam og Eva Wellness arrangementer i Sæby da svømmehallerne har været lukket.

Vi kan forhåbentlig se frem til en sommer med godt vejr og nogle udendørsarrangementer. Til efteråret (forhåbentlig fra september 2021) skulle vi gerne være tilbage til nogenlunde normale forhold.

Vores kalender vil blive opdateret lige så snart vi har sikkerhed for at det igen er muligt at arrangere aktiviteter uden for mange restriktioner.

Vi arbejder i øjeblikket på at finde et egnet lokale til afholdelse af generalforsamling de ligeledes er blevet udsat på grund af restriktioner. Indkaldelsen bliver sendt ud lige så snart vi har det på plads.

Som det fremgår af ovennævnte er vi stadig forsigtige med at love for meget, men vi har ikke været nærmere normale forhold end nu.

Har du spørgsmål, bemærkninger, forslag eller andet du gerne vil meddele foreningen, så husk at du altid kan anvende vores mailadresse: nord@naturister.dk.

——————————————————————

Velkommen til Danske Naturister Nord

– samlingspunkt for nøgenglade mennesker i Nordjylland

Danske Naturister Nord arbejder for at styrke nøgenkulturen i Nordjylland. Vi byder på attraktive tilbud og sociale aktiviteter uden tøj året rundt. DN Nord har hjemsted i Aalborg Kommune, men har medlemmer i hele Nordjylland – ligesom mange kommer endnu længere fra til vores aktiviteter.
Her på siden og i kalenderen til højre kan du se mere om hvad vi kan tilbyde.

 

Bliv medlem!

Det koster 300 kr pr år at være medlem af Danske Naturister.

Medlemmer under 30 år (DUN) betaler 180 kr pr år.

Du kan også blive medlem af Danske Naturister Nord og være med til at støtte nøgenkulturen i Nordjylland. Det koster kun 50 kr pr år.
De fleste af vores aktiviteter er du velkommen til at prøve før du bliver medlem.
DN Nords vedtægter>>     Se på denne side under OM OS
Tilmeld mig DN Nord>>

Med venlig hilsen

Bestyrelsen for Danske Naturister Nord
Formand: Arne Kjeldsen
Næstformand: Jan Janner
Email: nord@naturister.dk