Beretning fra kurbadet i Haraldslund den 16. februar 2024

Dan Bjarkams beretning fra kurbadet i Haraldslund den 16. februar 2024

Aftenen startede med et stort fremmøde i Haraldslund Svømmehal. Jeg sjusser mig til mindst 50 deltagere.
Vi blev venligt taget imod i receptionen af DN Nordjyllands kasserer Fiona, som krydsede os af på deltagerlisten. Herefter fik vi adgang til den fælles omklædning i damernes afdeling. Der var masser af nøgleskabe og et kæmpe baderum med sauna.

Det skortede ikke på wellness-faciliteter: Foruden saunaen i omklædningsrummene var der en sauna i selve svømmehallen med plads til 15 personer, vil jeg tro, og en stor sauna udendørs med plads til i hvert fald 40. Både den indendørs og den udendørs sauna kørte nonstop, og der blev givet ikke mindre end 6 gus!
At dømme efter belægningsprocenten er saunagus et meget attraktivt tilbud!
Derudover var der til fri afbenyttelse aftenen igennem dampbad, et koldtvandsbassin og et udendørs spabad og varmtvandsbassin foruden selvfølgelig det obligatoriske 25 meter svømmebassin for motionisterne. Specielt var spabadet meget populært og velbesøgt.

I svømmehallen var der opstillet stole og opdækkede borde. Forplejningen bestod af tag-selv pizza med salat. Begge dele kunne også fås i vegetariske udgaver.
Øl, vin og vand kunne købes i cafeen, bortset fra isvand – det var gratis.
Senere på aftenen blev der serveret snacks, kage og frugt.

Stemningen var formidabel med dæmpet musik og belysning. Også i saunaen var der stille musik, mens gusmesteren berettede om saunatraditionen og svingede med håndklædet det bedste, hun havde lært!

Det var et veltilrettelagt arrangement med masser af aktiviteter i de 4 timer, kurbadet varede – fra kl. 18.30 til 22.30.
Jeg hyggede mig svært og ser allerede nu frem til gentagelsen den 5. april.