- Samlingspunktet for nordjyske naturister

Danske Naturister Nordjylland er en nystiftet lokalforening tilknyttet Danske Naturister. Foreningen blev stiftet den 23. oktober 2022 i Aalborg.

En eftermiddag sidst i oktober mødtes vi en lille flok naturister over en kop kaffe for at snakke om, at DN Nord har valgt at forlade Danske Naturister. Det kom noget bag på os, og det er langt fra alle i DN Nord, der er enige i den beslutning.

Vi har svært ved at se, hvordan det kan gavne naturismen i det nordjyske eller gavne naturismen i det hele taget. Vi mener, at miljøet er så smalt, at vi må stå sammen og samarbejde.
I Nordjylland har Danske Naturister altid stået stærkt og haft mange støtter. Vi blev hurtig enige om, at sådan skal det også være fremover, og sådan blev Danske Naturister Nordjylland født. Med meget stor støtte og hjælp fra DN Landsforening fik vi DN Nordjylland på benene.

Hvad vil DN Nordjylland så? Det samme som DN Nord tidligere arbejdede for, nemlig at fremme naturismen i det nordjyske og i det hele taget. Det skal foregå i samarbejde med Danske Naturister.
Vores fokus vil være på at forynge Danske Naturister i landsdelen, for vi synes i den grad, at vi mangler unge mennesker.

Lige nu er vi i gang med alt det kedelige og praktiske omkring at få foreningen godt fra start. Vi glæder os til, at vi snart vil kunne melde noget mere ud til vores medlemmer.
Vi er glade for, at der allerede er en del, som har valgt at støtte op om DN Nordjylland og håber selvfølgelig, at mange flere kommer til at bakke op om det brede samarbejde naturisterne imellem.

Vi har fået en Facebook gruppe hvor alle er velkomne til at deltage med gode ideer, livlig og konstruktiv debat omkring naturismen i vores del af landet.

Facebook

SMS-liste

Tilmeld dig vores sms-liste og modtag beskeder om arrangementer og aflysninger.