Om mobilsauna.net

Mobilsauna.Net set udenfra før den er lavet færdig udvendigt.

Mobilsauna.Net er navnet på DN MidtVests mobile saunavogn. Som det ses er der tale om en ombygget campingvogn, der er indrettet som sauna. At den er mobil sætter os i stand til at lave arrangementer over hele landsdelen, således at flest muligt kan nyde godt af den.

Målgrupperne er forskellige – vinterbadere ved strande og søer, friluftsmennesker, vi møder rundt omkring, (nøgen)vandrere på arrangerede ture og ikke mindst:

At give vore medlemmer mulighed for friluftsliv – også i efterår, vinter og forår, hvor saunaen giver et naturligt varmt samlingspunkt.

Da saunaen ikke kræver nogen tilslutninger, kan den bruges overalt i naturen, hvor der er mulighed for at parkere campingvognen.

Billede taget i forbindelse med den udvendige indvielsen af Mobilsauna.Net

Arbejdet med ombygningen blev påbegyndt i det sene efterår 2017 og den stod klar til indvielse en kold vinterdag på Handbjerg Marina den 25. februar 2018. Udvendigt var den dog ikke lavet helt færdig, idet vejret var for koldt til at det kunne udføres.

Efter lang tids søgen lykkedes det at finde en kunstner, der havde mod på at hjælpe med den udvendige dekoration af campingvognen.

Nedenfor ses det endelig resultat. Ét styk campingvogn forvandlet til mobilsauna.