Midtjysk Friluftsbad

Lørdag den 27. august 2022 indtager vi Midtjysk Friluftsbad til en hyggelig dag for hele familien.

Porten åbner kl. 16, hvorfra der vil være adgang til alle friluftsbadets faciliteter. Blandt andet 3 vandbassiner gående fra et lille soppebassin til de mindste børn til et stort 25-meters bassin til dem der kræver lidt mere plads at boltre sig på. Der er naturligvis også vandrutchebaner til de modige.

Yoga

Fra kl. 17.00 – 18.15 vil der være mulighed for at deltage i yoga. Dette tilkøbes i forbindelse med bestilling af billetter til arrangementet.

Fra ydre til indre bevidsthed, en introduktion til asthanga-yoga, hvor vi kommer til at arbejde med vejrtrækning kombineret med yogabevægelser.

Jeg udvælger nogle bevægelser fra den første serie, så vi kommer til at arbejde med nogle stående, siddende og liggende øvelser. Vi afslutter med en kort meditation.

Yogainstruktøren anbefaler, at du ikke spiser 2 timer før yogaen, det kan give meget ubehag.

Medbring egen yogamåtte – da vi kun har nogle få stykker med, der kan lånes efter først til mølle-princippet (kan ikke reserveres).
Der vil være fri påklædning i forbindelse med deltagelse i yoga.
Der er et maks. på 25 deltagere i yoga-

Mad og drikke

Ved spisetid, ca. kl. 18.30, vil den store grill blive tændt. Her kan man grille egen medbragt mad. Drikkevarer skal man også selv medbringe.

Priser

Medlem af Danske Naturister MidtVest 75,-
Medlem af Danske Naturister 100,-
Ikke-medlemmer 125,-
Yoga (75 min.) 75,-

Dagen slutter kl. 22.30

Billetter

Billetter købes på Danske Naturisters webshop her

MIDTJYSK FRILUFTSBAD
Vorningvej 29
Hammershøj
8830 Tjele
www.friluftsbadet.dk