Kurbade

Naturistwellness i Sydthy Kurbad - En himmelsk oplevelse...

Sydthy Kurbad byder på himmelske omgivelser. Du er altid garanteret en god oplevelse og vores smilende personale står klar til at give en god service. Kurbadet består af 3 områder som ligger i sammenhæng med hinanden: Caféen, Kurbadsområdet og Kurbadshaven.

Caféen

Her i caféen kan du nyde godt af isvand, frugt og varme drikke som er inkluderet i entré prisen. Der er borde og stole, så der er plads til at sidde og slappe af imens man lytter til dæmpet musik.

Kurbadsområdet

I selve kurbadsområdet har vi en finsk sauna (80-100 gr.), en biosauna (60 gr.) hvor der er lidt aroma, en soft-sauna (42 gr.) hvor lyset skifter farve, en infrarød sauna samt en anden soft-sauna, hvor væggene er lavet af salt. Derudover har vi et dampbad, oplevelsesbruser, koldtvandsrum, varmebænk m/fodbad og et stort massagebassin (36 gr.) hvor du kan ligge og se på vores stjernehimmel imens du slapper af til dæmpet musik.

Kurbadshaven

Kurbadshaven byder på en udendørs sauna med glasbund, der er bygget på pæle i en sø med guldfisk. Derudover er der en 6-personers spa, to vildmarksbade som bliver fyret op med brænde (ca. 40-42 gr.), samt en svedetipi med rigtig indianer-stemning. I kurbadshaven er der også et varmt saltbassin, en infrarød sauna samt flere hyggekroge, hvor man kan sidde og blive afkølet.

Man kan også købe en "Wellness YourSelf"-pakke bestående af salt fra det døde hav til at peele kroppen med, en PapayaMelon-kropsmaske, en Medex Lavendula ansigtsmaske samt bodymilk til efter badet.

NYHED - NYHED - NYHED

Vi har fået mulighed for at forlænge arrangementet en halv time, men til samme pris.

Dørene vil som noget nyt åbne kl. 18.15, hvor det vil være muligt at blive lukket ind i spisesalen. Herefter vil buffeten blive serveret fra kl. 18.30.
Der vil først blive åbnet til omklædningen kl. 19 (måske lidt før) når kurbadets øvrige gæster har forladt omklædningen.
Hvis man vil udnytte muligheden for den ekstra halve time fra kl. 18.30 - 19.00, foregår spisningen derfor med tøj på. Ellers er man velkommen til at vente med at komme til kl. 19, hvor omklædningen åbner.

Aftenen slutter som sædvanligt kl. 23.00.

Næste arrangement:
Lørdag den 11. november 2023 - Udsolgt
Lørdag den 27. januar 2024
Lørdag den 23. marts 2024
Lørdag den 23. november 2024
Lørdag den 25. januar 2025
Lørdag den 22. marts 2025

Billetsalget er åbnet. 

Bassin med stjerner

   Priser - Kun adgang for personer over 15 år:*

  • 405,- pr. person for medlemmer af DN
  • 435,- pr. person for ikke-medlemmer

Bliv medlem af Danske Naturister idag>>

I prisen er indeholdt entre til kurbadsaften og en lækker buffet, samt at der vil være adgang til gratis isvand, frugt og kaffe. Øl, sodavand og vin kan købes - og må ikke medbringes selv.

Bestilling og betaling til kurbadet den 23/3 2024 skal ske senest den 15/3 2024 til: michael@naturister.dk  

Som noget nyt kan billetter også købes på DN's webshop.

Oplys navn, adresse, telefonnr., og mail-adresse, samt antal billetter. Du vil herefter få oplyst kontonr. til indbetaling af beløbet.
Medlemsrabat: For at få billetter til medlemspris skal du ved bestilling oplyse medlemsnr. og navn for hver billet.

Vi gør opmærksom på, at der er en begrænsning på 60 deltagere pr. kurbad, så bestil din(e) billetter i god tid og bestillinger efter sidste bestillingsdato ekspederes ikke.

Billetter refunderes ikke efter billetsalget er lukket. Billetter må ikke videresælges. Ved refusion fratrækkes et gebyr på kr. 25 pr. bestilling. Efter billetsalget er lukket kan vi dog være behjælpelig med at videresælge billetterne hvis de ønskes afhændet.

Overnatning

Hurup Hallerne
Der er mulighed for overnatning i 4-6 personers-værelser hos Hurup Hallerne, der er beliggende et stenkast fra Sydthy Kurbad. (Eget værelse kan ikke garanteres)
Pris pr. person: kr. 130 + evt. tilkøb af morgenmad kr. 45 (Vi er i øjeblikket ved at undersøge om priserne er steget)
Man skal selv medbringe sengelinned og håndklæde.
Ring til halinspektøren for nærmere aftale på tlf. 97 95 15 66.

Hotel Thinggaard
Der er mulighed for overnatning på Hotel Thinggaard, hvor der gives 10% rabat på overnatning i forbindelse med vores arrangementer.
Værelse bestilles direkte hos Hotel Thinggaard. Henvis til prisaftale med Danske Naturister MidtVest få at få ovenstående rabat.
Det anbefales at bestille værelse i god tid, da hotellet ofte er fuldt booket i weekenderne.
Du finder Hotel Thinggaard her

*/ Ved betaling fra udlandet opkræves et gebyr på 35,- pr. bestilling til dækning af bankomkostninger.

Flere billeder fra Sydthy Kurbad

Find stedet

Sydthy Kurbad
Idrætsvej 5
7760 Hurup Thy
Web: www.sydthy-kurbad.dk
Google Maps: Klik her

Svedetipi

Oplev den hyggelige svedetipi med brændeovn og indianermusik