Indvielse af Tranum Klit Camping

Med åbningen af campingsæsonen 2019 åbnede Tranum Klit Camping også for første gang dørene til deres nye naturistsektion på campingpladsen. I løbet af foråret fik sektionen sin egen toilet- og badevogn og i starten af august blev der sat afskærmning op, således at naboerne til naturistsektionen ikke uønsket skulle komme til at se en bar numse, hvis det skulle kunne genere dem. Indtil hegnet blev sat op har der dog vist ikke været klager over bare numser.

Som naturistforening er vi utroligt glade for Tranum Klit Campings initiativ med at oprette en naturistsektion, der er med til at udvide mulighederne for at praktisere naturisme, og derfor afholdte DN MidtVest den 3. august 2019 en uofficiel indvielse af naturistsektionen.

Fejringen startede på Ejstrup Strand kl. 15.00 cirka 1,5 km fra campingpladsen, hvor mobilsaunaen var kørt i stilling. Vejret viste sig fra sin gode side. Flot solskinsvejr og en temperatur som kunne få selv de lidt kuldske naturister til at smide tøjet.

Efter et besøg i saunaen var det populært at blive kølet af i Vesterhavet, det havde en temperatur på knap 20 grader. Varmt nok til at Henning Møller, formand for DN MidtVest, var i vandet flere gange, selvom han normalt kun vinterbader i Thailand og på Grand Canaria, som han selv udtrykker det.

Vinden sørgede for underholdningen i form af lidt bølger, hvilket bragte morskab til både unge og gamle. 2 revler sørger dog for at bølgerne ikke bliver for voldsomme og for at vanddybden ikke stiger så hurtigt. Mange steder langs vestkysten skal man kun et par skridt ud i vandet for at vandet går til navlen. Ved Ejstrup Strand sørger revlerne dog for at man skal et stykke ud i vandet førend vandet går til navlen, hvilket også er med til at gøre stranden mere børnevenlig.

Imellem folks pendulering mellem havet og saunaen blev der serveret the, kaffe og kage til de ca. 30 fremmødte.

Snakken gik lystigt i saunaen og uden for, hvor folk sad og nød solen – engang imellem afbrudt af et lille hvin, når en af de badende blev overrasket af en bølge.

Sandet på Ejstrup Strand er dog ikke lige velegnet til at køre i alle steder, så det er med at holde sig til sporet. Det var der en enkelt deltager der fik en lektie i, men der var heldigvis hjælp at hente, så bilen kunne blive skubbet ud af det løse sand.

Kl. 18 sluttede første del af indvielsen og mobilsaunaen blev fragtet om på Tranum Klit Camping. Her blev der opsat langbord og tændt op i grillen. Små 20 personer tog med fra stranden om til campingpladsen og herudover var nogle enkelte hurtigt forbi for at se hvordan naturistsektionen er blevet indrettet. Flere valgte også at udnytte muligheden for at kombinere indvielsen med en overnatning på campingpladsen.

Efter at maverne havde fået som fortjent blev der igen fyret op i mobilsaunaen. Havet var nu skiftet ud med en kold bruser, der blev flittigt brugt indtil kl. 23, hvor de sidste gløder i saunaovnen fik lov til at gå ud.

Vi vil fra DN MidtVest gerne sige tak til alle, der var med til at gøre dagen til en succes; både Tranum Klit Camping der har åbnet op for naturister og de fremmødte naturister, der bragte godt humør med sig.

Du kan besøge Tranum Klit Campings hjemmeside her:

www.tranumklitcamping.dk

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Indvielse af Tranum Klit Camping – NaturistGuiden.dk

Kommentarerne er lukkede.