Hvem er vi?

DN MidtVest (tidligere DN Durup) blev stiftet tilbage i april 2008 og er en selvstændig del af landsforeningen Danske Naturister.

DN MidtVest arbejder for at udbrede det lokale kendskab til naturismen, og derigennem sikrer en større accept og forståelse for vores livsstil. Dette søges opnået gennem afholdelse af aktiviteter, medierne og informationsmateriale.

DN MidtVest arrangerer i vinterhalvåret i samarbejde med Durup Svømmeklub naturistsvømning i Durup Svømmehal samt naturistkurbade i samarbejde med Sydthy Kurbad. Om sommeren afholdes der strandture og grillaftner. Som den unge forening vi er, så arbejder vi løbende på at udvide udbuddet af aktiviteter, således at der må være aktiviteter for alle naturister uanset interesser.

Udadtil prøver vi at gøre aktiv brug af medierne til at promovere vores aktiviteter og den naturistiske livsstil der ligger til grund for foreningen. Vi søger her både at bruge de skrevne, luftbårne og internet-baserede medier i det omfang vi finder det muligt.

Vi ønsker at være et naturligt og trygt sted som man kan henvende sig til, hvis man ønsker at være naturist.

Vi ønsker desuden at fremstå som en lokalforening der er åben og udadvendt, som lytter til medlemmernes ønsker og som støtter op om initiativer der udspringer fra vores medlemmer, og som selvfølgelig gavner naturismens ånd.

Lidt historie

2008 januar: Der afholdtes nøgensvømning i Durup Svømmehal for første gang. DN Land har stillet en underskudsgaranti, så det kan findes ud af, om der er opbakning til på sigt at fortsætte med svømning.

2008 april: Der afholdes stiftende generalforsamling og foreningen Danske Naturister Durup dannes.