Anmeldelse: Sydthy Kurbad

Først en stor tak til alle der deltog, for en dejlig og afslappet aften og ikke mindst til Sydthy Kurbad for et brag af et arrangement!

Her et lille sammendrag fra aftenens arrangement fra en “førstegangs-deltager”.

Nu havde en del af vores foreningsmedlemmer været varme fortalere for arrangementet og da dette er min første sæson med DN MidtVest, så måtte jeg prøve dette arrangement (SaunaNight i Bjerringbro var en ubetinget succes). Billetten blev købt og afsted gik det til Hurup i Thy d. 29/2 2020. Første “brøler” var P – plads 😄 , kom til at holde på personale parkeringen men fik at vide af Henning Møller at de parkerede ved Rema 1000 overfor kurbadet (så ved man det til næste gang).

Aftenens forløb startede med indcheckning og derefter afklædning og et hurtigt bad inden indgang til selve kurbadet. Min første reaktion da jeg kom ind i selve kurbadet var intet mindre end WOW! Faciliteterne var superlækre og der var noget for en hver smag og lyst, som førstegangs-deltager var det faktisk ret overvældende – hvor pokker skulle man begynde?! Der var bare ALT hvad man kunne ønske sig i wellness-facilitetter – vildmarkskar hvor man kunne “koge” i 40 grader varmt vand, sauna med glas i gulvet så man kunne kigge ned i guldfiskedammen, indianer svedetelt (en af mine personlige favoriter) – ja listen bliver bare ved og ved!

Om selve arrangementet oplevede man kun masser af positive energier fra deltagerne samt en afslappet atmosfære man kun vil opleve i Naturist miljøet, folk var utrolig åbne, afslappet, positive og humøret samt stemningen var helt i top!

Service og forplejningen var over alt forventning, så gik man sulten derfra var det ens egen skyld for der manglede bestemt ikke noget som helst!

For at opsummere hele begivenheden kan jeg kun anbefale at deltage, for det bliver ikke bedre end det, og når man så oven i købet er sammen med så mange skønne menesker i overdådige omgivelse, så er oplevelsen komplet!

Som en lille ekstra bonus, var vi et par stykker der fik en lille “uofficiel” rundvisning i det aller helligste på Sydthy Kurbad – nemlig hjertet af det hele: Maskinrummet – imponerende!

Tak for en enestående aften til alle der deltog samt personalet!

/Henrik Hansen

Find DN MidtVests beskrivelse af arrangementet her

Sydthy Kurbad