fredag , april 23 2021
Sidste nyt

DN Storkøbenhavn har mistet sin formand

Mindeord

Mogens Heimann, formand i DN Storkøbenhavn, sov den 4. juli 2020 ind på Vigerslevhus. Mogens har i det sidste år været meget plaget af sygdom, hvilket blandt andet indebar, at han har haft talrige hospitalsindlæggelser.

Mogens blev mere og mere svækket, men håbede til det sidste, at han nok skulle komme op at gå igen. Jeg talte sidste gang med Mogens den 25. juni. Der var han overbevist om, at han nok skulle komme til at gå, så han kunne deltage i vores generalforsamling den 15. august.

Igennem en årrække har Mogens boet i Gammel Kloster og var blandt andet medlem af fondsbestyrelsen. Han så frem til deres møde i august.

Mogens har tidligere haft relation til Spanien, hvor hans far var konsul.

Selv har han været ansat i militærpolitiet, hvilket han var meget stolt af.

Her i Danmark har Mogens ud over at være naturist også i en del år danset folkedans, han var meget stolt af sin dragt. Folkedans havde en højere prioritet end naturismen, så vi andre måtte tage hensyn til hans kalender.

Mogens har været formand for DN København i en årrække og har, så vidt det var muligt, altid deltaget i naturistarrangementer over hele landet, os så han har været aktiv som kaffemand i Frederiksberg Svømmehal.

Mogens valgte at købe campingvogn og fik en fastliggerplads i Tysmosen. Her havde han et stort engagement. Han valgte sammen med mig at prøve at holde gang i hjulene i vores lille forening, Solvennerne. Han satte en stor ære i at hejse flaget hver dag i gæstesæsonen. Han knoklede på med at renholde toiletter og klubhus og slog gerne græsset, når han kunne få græsslåmaskinen til at virke. Det lykkedes ikke altid, og vi andre kunne høre, hvordan han talte med store ord til teknikken, der drillede.

Mogens deltog også trofast i “spilledage” i Tysmosen, efter DN Land overtog stedet. Han kunne dog let føle sig udenfor og blive fornærmet, hvis han ikke var i front.

Spisning på Blovstrød Kro inden svømning (med 10 % rabat på hele regningen) var han meget stolt af, og dem af os, der deltog, havde nogle hyggelige timer. Mogens badede ikke, men gik meget gerne i sauna.

Så sent som i forbindelse med julefrokost i DN Storkøbenhavns regi i 2019 var Mogens initiativtager til, at den blev holdt i Nyborg. En rigtig fin aften hvor vi hyggede os med de gæve fynboer.

Dem af os, der kendte Mogens godt, har ofte oplevet hans lidt skæve form for humor. Ud over det var man ikke i tvivl, hvis der var folk, han ikke kunne lide. Var man til gengæld “inde i varmen«, var han en utrolig god og trofast ven.

Æret være hans minde.

På bestyrelsens vegne

Anny Møller

næstformand

Tjek denne

AFLYST Nøgensvømning i Frederiksberg Svømmehal hver søndag, samt Nøgen wellness

Frederiksberg Svømmehal er pt. lukket grundet renovering Dette arrangeres af “DN i Frederiksberg Svømmehal” Der …

1 kommentar

  1. Susanne Johannesen

    Smukke ord omkring Mogens. Har først fået det læst nu. <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *