Vi rundede sæsonen af med et BRAG den sidste søndag i april

FrederiksbergDanske Naturister i Frederiksberg Svømmehal har sluttet sæsonen af med alle de sædvanlige gode faciliteter og havde samtidig åbent i kurbadet med spa, 2 saunaer, dampbad, de døde hav og meget mere – så der var rig mulighed for at nyde den sidste søndag i april – og det benyttede 137 glade gæster sig af, og vi fik i dagens anledning ikke mindre en 3 SaunaGus – så alle havde mulighed for at deltage.

frederiksberg 2”Vi har haft en helt fantastiks forårssæson, hvor vi de fleste gange har været mere end 100 gæster”, fortæller Helle Kristensen, der er formand for Danske naturister i Frederiksberg Svømmehal. ” Vi har haft den bedste sæson nogensinde her i foråret med et gennemsnit på 106 gæster”.frederiksberg 3

Bestyrelse vil nu gå på sommerferie og vi vil benytte lejligheden til at takke alle vores gæster for opbakningen, ønske en god sommer til alle og vi glæder os til vi ses igen søndag den 13. september 2015 til en ny og spændende sæson.

 

About Administrator

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.