Hvem er vi?

Efter en stiftende generalforsamling søndag den 26. februar 2012 blev den indtil nu selvstændige aktivgruppe for naturistaktiviteter i Frederiksberg Svømmehal omdannet til en egentlig forening.

Foreningen er en ”formålsforening”, hvor medlemmerne arbejder aktivt med at afvikle svømning og kurbade i Frederiksberg svømmehal
Med en målrettet indsats over de seneste år er det lykkedes at gøre naturistaktiviteterne i Frederiksberg Svømmehal til en egentlig succeshistorie: De tre årlige kurbade på stedet er hver gang udsolgt og svømningen hver søndag i vinterhalvåret oplever stor interesse med omkring 100 gæster hver gang, en generel god kønsfordeling og rigtig mange børnefamilier.

Det er på denne baggrund at en egentlig forening er stiftet, idet der også fremover vil blive fokusere skarpere på at udvikle konceptet, bl.a. ved at udnytte de muligheder, som rent administrativt ligger i foreningsstrukturen.

Men ”Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal” er ikke nogen helt almindelig lokalforening, hvilket kan ses af følgende, sakset i foreningens formålserklæring:

 • at arrangere naturistsvømning, naturistkurbad og andre arrangementer i
  Frederiksberg Svømmehal.
 • at udbrede kendskabet til naturismen, skabe åbenhed om naturismen, samt fremme forståelsen og tolerancen overfor naturismen, også blandt ikke-naturister.
 • samarbejde med andre organisationer om konkrete projekter, der kan fremme naturismen.

Helt konkret ønsker foreningen at kanalisere nogle af de opsparede midler, som foreningen ligger inde med, over i en pulje for projekter udenfor Frederiksberg Svømmehal, der lever op til sidste del af foreningens formålserklæring.

Foreningen har derfor allerede nu hensat et beløb til en sådan udviklingspulje “FrederiksbergPuljen”.

Svømning og kurbade i Frederiksberg Svømmehal er ikke længere en del af DN Københavns opgave, men der vil i fuld forståelse mellem de to foreninger blive samarbejdet omkring nye spændende projekter.

6 comments

 1. Hej DN
  VI ER ET PAR SOm FLEREGANGE HAR DELTAGET I WELLNESS ARRANGEMENTET I FREDERIKSBERG svømmehal til lørdagsaftener i foråret. Vi vil rigtig gerne deltage i det sidste arrangement her i det kommende forår men kanikkekomme til at købe billetter. Vi er ikke medlem afDN men har tidligere kunnet købe billetter ved Laila Quant men kan ikke få kontakt med hende denne gang. Kan i hjælpe. Vi vil meget gerne købe et spar billetter og kan betale til bank konti eller mobilpay. Håber at høre fra jer også selv om der i skulle være udsolgt (gerne på venteliste hvis muligt). Mange hilsner fra Steen og Susanne, Vermlandsgade 4. Th, 2300 Si

  • Hej Susanne og Steen
   Der har været udsolgt til kurbadet længe og der står flere på ventelisten.
   Vi sætter jer alligevel på, men i skal nok ikke regne med at der bliver plads.
   En anden gang skal i kontakte Laila på laila@naturister.dk
   Med venlig hilsen
   Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal

 2. Hvordan bliver jeg medlem

  • Du kan ikke blive medlem af Danske Naturister i Frederiksberg Svømmenhal men rabatordningerne gælder alle medlemmer af Danske Naturister.
   Du melder dig ind via hjemmesiden ‘Øverst under Bliv medlem og du behøver ikke at være medlem af en lokalforening.

 3. Hvornår slutter og starter badesæsonen?

  Hilsen Lis

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.