Godt Nytår!

Godt Nytår!

Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal har været igennem en lang turbulent periode med ny ledelse i svømmehallen, langvarige tekniske nedbrud af dampbade og ændringer af vores lokaliteter.

Det har ikke kunnet undgå at have indflydelse på antallet af besøgende til vores NøgenSvømning om søndagen, men vi syntes at tingene er begyndt at stabilisere sig med flere nye gæster  :O)

Dette skyldes ikke mindst jer – vores stabile og loyale skare af brugere – som har valgt at gå proaktivt ind afviklingen af NøgenSvømningen, så alle kan føle sig velkomne – Tak for det!

Vores Kurbade er fortsat en succes, hvor der stort set altid er udsolgt, men her er der jo heller ikke sket væsentlige ændringer  ;O)

I 2020 sker der igen store ændringer, da svømmehallen skal renoveres. Det er et faktum, at hele bygningen lukker ned og omdannes til en byggeplads, så ingen aktiviteter er mulige.
Det er primært de tekniske anlæg der skal renoveres, så det vil ikke være en ny svømmehal med væsentlig ændrede faciliteter der bliver bygget, men vi forventer alligevel at komme tilbage til bedre forhold.

Frederiksberg Svømmehal lukker i slutningen af maj og der vil være lukket i omkring 11 måneder.

Vi slutter sæsonen efter planen søndag den 26. april 2020 og forventer, at starte igen i starten af september 2021, så selv med forsinkelser, burde vi være klar :O)

Hvad skal der så ske i mellemtiden?

Vi har blandt medlemmerne af Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal drøftet situationen og vi har endnu ikke truffet nogen endelige beslutninger.

Vi vil ikke umiddelbart bruge kræfter på at finde en anden svømmehal, for vi er jo Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal

Derimod vil vi støtte op om de øvrige lokalforeningers arrangementer og være med til at ”markedsføre” disse over for jer, så I tydeligt ved, hvor og hvornår der sker noget i naturistsammenhæng.

Vi overvejer også at arrangere samkørsel, hvor det giver mening, så vi kan vær

e med til, fortsat at fastholde de venskaber og det sammenhold der er ved NøgenSvømningen om søndagen.

Endelig ønsker vi at lave egne arrangementer ”ud af huset” fx på Tysmosen FriluftsCenter, til Malmø og måske til Tyskland.

 

Alt dette er fremtid, så indtil videre ser vi frem til en god forårssæson, hvor vi håber at se jer alle…

Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal

About dnfrederiksberg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.