Sidste nyt

Flere muligheder

For nogle er social nøgenhed kun noget de knytter til ferie, strandliv eller en campingplads. For andre er det noget andet. 

I Danske Naturister mener vi at der skal være plads til det hele. 
Vi ønsker at udvikle nøgenkultur med nye muligheder - ikke på bekostning af de mere "klassiske" former med badning og camping, men som et nødvendigt og velkomment supplement.

Vi er en nytænkende og udadvendt interesseorganisation for nøgenkultur. Vi lægger vægt på at der er mange muligheder for at være nøgen i mange forskellige sammenhænge. Vi har også brug for dig og dine idéer. 

Her på siden kan du læse om hvilke muligheder der allerede findes eller som vi kan udvikle på - hvis vi kan samle den fornødne interesse!

 

Hvad kan man ellers nøgen?

Tja, alt hvad der vel ikke nødvendigvis kræver påklædning - og især ting hvor påklædning ikke er særligt praktisk eller hensigtsmæssigt.

Kano- og kajakture, f.eks.? Vandcykel og anden sejlads...  vandski, surfing eller rulleskøjter ?

Tænk ud af tøjet - galleriudstillinger, te-selskaber, madklubber, picknic, digtoplæsning, teater ??
Tøj er ikke så vigtigt - det vigtigste er, at du er nøgen sammen med folk, som synes at tøj er lige så unødvendigt som du gør!

Hvad der er muligt afhænger af to faktorer: 
Omverdenens accept af nøgenhed og vores egne begrænsninger.

Danske Naturister er til hver en tid summen af vores aktive medlemmers samlede engagement. 
Vi bliver heldigvis hele tiden flere og flere.

roskilde579
Roskilde Festival nøgenløb
nude-windsurf_1502392i
Surfe
nudist-sports-22
Ro kajak
cooking785
Et sjovt eksempel på en ny form for social nøgenhed er Naked Vegan Cooking - en samling unge mennesker, der mødes og laver vegetarisk mad sammen - nøgne eller delvist nøgne.

 

nudist-sports-6
Vandski
volley2
Volleyball

1 kommentar

  1. Jeg har prøvet og gå ind på sommerhus udlejning for at finde ud af om der er nogle firmaer som accepterer Nudister i deres huse, men jeg ikke været heldig.
    Jeg er ikke interesseret i at opholde mig nøgen med en masse andre, men vil hellere sidde ganske alene og male eller læse eller bare gå en tur.
    Jeg har været medlem af mange naturist klubber igennem årene og nu vil jeg opleve noget andet.
    Har I nogle forslag til hvordan jeg kan leje et sommerhus evt. nær ved en strand, men helst meget privat, så jeg kan bo nøgen 24 timer i døgnet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *