Sidste nyt

Fitness & Idræt

Det kan være oplagt at være nøgen i mange forskellige sammenhænge – og vi ved at en del af vores medlemmer også har lyst til at kunne bevæge sig nøgne. Rent faktisk opstod naturismen oprindeligt delvist som en “solsports-bevægelse”…

Lokalforeningerne har mulighed for at få stillet gymnastiksale til rådighed efter ansøgning. Hvad med udendørs beachvolley? Så hvis du/I går rundt med lyst til en sportsaktivitet, vil vi opfordre dig til at kontakte din lokalforening.

Petanquespillet er også en favorit hos mange naturister. Flere campingpladser har gode baner til at mødes om petanque på. Der er årligt tilbagevendende petanquedyster som du kan deltage i. Men måske har du ligefrem lyst til at opstarte en lokal nøgenpetanqueklub?

Hvis nogen har lyst til at medvirke til at udbrede konceptet nøgenfitness, som allerede er opstartet i Århus, kræver det måske bare en henvendelse til det lokale fitnesscenter.

Det er måske også muligt at få skabt afsæt for vandvolley, hvis flere er interesseret. Enten i forbindelse med vores nuværende svømmetilbud eller som en helt ny aktivitet? Drømmer du om vandvolley, så kontakt din lokalforening og vær med til at sparke det igang. Ind imellem tilbydes også vandaerobic til enkelte af vores svømmetilbud. Spørg efter muligheden til din lokale nøgensvømning.

Hvad med badminton eller bordtennis? Hvem siger at man SKAL have tøj på? Det er som sagt muligt at få egen brugstid en aften i en lokal skolegymnastiksal. Din lokalforening kan hjælpe jer igang hvis I er 4-6 personer, som synes at det kunne være rigtig sjovt.

Hvad med løbeturen? Om du nødvendigvis SKAL have tøj på afhænger vel af hvor du løber?

Husk: “Gymnos” betyder “nøgen”. Der er ikke noget mærkeligt i ikke at have tøj på mens man dyrker sport. Vi er nok bare blevet så vant til at se tøj, at de fleste af os er holdt op med at undre os over det

Kom frem med dine idéer! Måske er der andre der drømmer om det samme?
Find din lokalforening her > > 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *