Sidste nyt

Wellness i Vestbad

Danske Naturister Storkøbenhavn indbyder medlemmer som ikke-medlemmer af Danske Naturister til wellness i Vestbad.

Find datoerne for arrangementet her.

Et 3-timers arrangement med adgang for 50 personer til sauna, dampbad, infrarød helsekabine, spabad, varmtvandsbassin og loungeområde, saunagus med æteriske olier ved en af Vestbad Wellness’ egne gusmestre, isvand med frisk citrus. (Da alle skal have muligheden, gives der to saunagus.) Herudover er der kaffe, te og lidt til den søde tand.

Tag et kik på faciliteterne her: https://vestbad.dk/wellness/

Fra klokken 14 sidder vi klar i entreen foran “møllen” til Wellness og udleverer armbånd til dem, som har købt billet. Udleveringen slutter, når alle armbånd er udleveret, ellers klokken 15:00.

Vi har adgang klokken 14:30 og skal være ude klokken 17:30.

Billetpris: 150 kroner for medlemmer af Danske Naturister, for ikke-medlemmer: 200 kroner.

Køb billet i webshop på naturister.dk

Adressen er: Nykær 26, 2605 Brøndby

Gode parkeringsmuligheder. 10 minutters gang fra Brøndbyøster Station.

Husk håndklæde til at sidde på! Siddehåndklæde er obligatorisk, bortset fra i dampbadet. Tip: Medbring to håndklæder, et til at sidde på og et til at tørre dig med!

Billetter købes her

Kontaktperson: steffen@naturister.dk

Bonusinfo

Vi håber i DN Storkøbenhavns bestyrelse, at denne premiere i Vestbad bliver en succes, trods årstiden. Vi forventer at fortsætte i Vestbad Wellness i efteråret. Hvor tit det skal foregå, afhænger af interessen blandt medlemmerne.

En lille “gulerod” til ikke-medlemmer: Er du ikke medlem af Danske Naturister – endnu! – kan du få overprisen for ikke-medlemmer på 50 kroner refunderet, hvis du først melder dig ind i Danske Naturister og herefter giver vores kasserer – steffen@naturister.dk – besked.

Tjek denne

Landslejr 2024