Sidste nyt
Hjem / arkiv / VIGTIG MEDDELELSE TIL ALLE BRUGERE AF NUDEBOOK!

VIGTIG MEDDELELSE TIL ALLE BRUGERE AF NUDEBOOK!

Den 1. november 2018 lukkes Nudebook ned i sin nuværende form, men genopstår efter en omstruktureringsperiode som medlemsbaseret medie. Du opfordres derfor til, inden den 1. november, at få gemt din profil og evt. andet, som du har liggende på Nudebook, og som du ønsker at overføre til den nye platform. Hvad der ikke er gemt, vil blive slettet i forbindelse med nedlukningen. Når det nye Nudebook kommer op at køre, vil kun medlemmer af Danske Naturister kunne logge på.

Tjek denne

Kvinder søges til et fotokunstprojekt

Jeg er fotograf fra Kbh Film og Fotoskole, som skal i gang med mit afgangsprojekt. …

7 Kommentar

 1. Hur kan jag betala medlemsavgift från Sverige?
  Jag har provat flera gånger via min bank, som dock har misslyckats.
  Hilsen
  Nils Johansson

 2. Den nye har stadig ikke SSL, kan jeg se. Mit tilbud om hjælp står stadig ved magt.

 3. John Weiss Andersen

  Jeg har problemer med at komme på den nye version af Nudebook

 4. Carl Jørgen Fugl Hansen

  jeg kan ikke på .jeg har nr medlem.4129 og 2213.

 5. Hej. Jeg kan ikke logge ind, hverken med gammelt nudebook-login eller dn-login. Skal man virkelig oprette helt ny bruger/profil? Mvh. Bo

 6. Synd at danske naturister, I en tid hvor ungepanelet som fortalt på DR. Dk den 6 december 2018 taler for understøttelse af et mere mangfoldigt kropsideal og synliggørelse af den naturlige krop, lukker sig mere sammen om sig selv i stedet for som før at indbyde til dialog og diskussion på en offentlig platform hvor hvor andre end de i danske naturister allerede afklarede kan få indblik i hvad det er for en størrelse. Er DN sig selv nok? Var en offentlig platform ikke et initiativ der om noget ville støtte om om formålet ned DN? Er danske naturister virkelig så rummeligee og tolerante som de/ I gerne vil have det til at fremstå?

  • Hej Søren Nielsen
   Hvor har du så meget ret i det du skriver, jeg kan virkelig godt støtte dig. Jeg var også på NB og fik flere venner derinde. Jeg havde problemer med at manurere rundt derinde, så det var på sin plads og bygge siden om, så den var som Facebook, men jeg ønsker ikke alle de medlemskaber, bare for at sludre lidt og vejlede andre, fx. unge der står på vippen om, de tør eller ikke.
   Fedt indlæg Søren
   Mvh.
   John Hansen Ahle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *