Sidste nyt

Varm weekend i mosen

LØRDAG DEN 29. APRIL 2023 KL. 17.00-23.45
Køb af billetter: via place2book.dk
Giv dig selv 5-6 timers nødvendig afslapning og få ny energi på Tysmosen FriluftsCenter & NaturCamping.
Du får sauna ad libitum, varme vildmarkskar, for kun kr. 295, kr. (begrænset antal billetter til salg) – så tag en hurtig beslutning og giv dig/jer selv et pusterum i naturskønne omgivelser og godt selskab.
Vores gusmestre sørger for at forkæle jer i vores store skønne sauna. Udenfor står de brændefyrede vildmarkskar klar til at koge jer godt igennem på skift under mørkets stjernehimmel. Det er naturligvis også muligt af få et koldt dyb i vores koldt vandkar.
Gus starter kl. 19 og sidste Gus er kl. 23 – i alt 10 Gus på 5 timer.
Indenfor I Café Fristedet kan du slappe af og koble fra, udover er det muligt at købe sig et let, sundt og velsmagende hjemmelavet måltid mad som du bestiller sammen med din billet.
Vi serverer selvfølgelig også øl/vin/vand til vores sædvanlige lave priser.
Husk: Du kan KUN betale med mobilepay eller kontant i Café Fristedet – vi modtager ikke Dankort eller andre betalingskort!
Arrangementet slutter kl 23.45 Sidste gus kl 23
Egen mad og drikkevarer må ikke medbringes.
Du vælger selv om du vil bruge badetøj eller være nøgen. Alle er velkomne!
I billetten er der inkluderet overnatning på pladsen. Eget telt eller campingvogn eller i shelter. Send en mail til tysmosen@naturister.dk hvis du ønsker at booke shelter – der vil min. være 2 i hver shelter.
Købte billetter returneres ikke. Hvis man er forhindret i at komme, er man velkommen til at forsøge at sælge sine billetter via vores FB side.

Tjek denne

Beretning fra Haraldslund

Den 16. februar 2024 der for anden gang afholdt kurbadsaften i Haraldslund Svømmehal. Aftenen startede …