Sidste nyt

Vandretur i Gyttegårds plantage

Søndag den 25. juni 2023

Danske Naturister Trekanten havde arrangeret to vandreture i Gyttegårds plantage. En var den 11. juni 2023 og den anden den 25. juni 2023. Jeg var med på den sidste.
Turen var ikke bare for mænd men også for bare kvinder !

Vi mødtes på parkeringspladsen, som var aftalt kl. 11.00. Der var 13 personer der mødte op. Da det var en offentlig parkeringsplads og vi også skulle over en offentlig vej måtte vi gå den tunge vej indtil vi ikke var synlige fra vejen inden vi kunne afklæde os. Og alle viste sig som sande naturister. Vi gik stille og roligt de 2 km. til grillhytten, hvor vi indtog vores medbragte mad. Der var rigelig med plads, så alle havde mulighed for at få en plads at sidde på. Efter indtagelse af mad og drikkevarer, begyndte vi at vandre. 12 var med på turen og hunden Olga. En blev tilbage ved grillhytten, for at passe på de effekter der ikke skulle slæbes på.


Her er der en god udsigt over noget af området.


Gruppen vandre videre ad den smalle sti, indtil der var en sti som vi kunne gå nedad til det åbne
teregn.


Ja turen går videre nedad.


Et område der kunne minde lidt om at gå på stranden.


Der skulle også tage foto af vegetationen i området, som er meget flot og varieret. Andre var meget interesseret i fugle, og kunne godt have ønsket at have en kikkert med.


Nu går turen tilbage til grillhytten.

Nu var der tid til at få en kop kaffe og diverse kager som nogen havde været så venlig at have taget med hjemmefra.


Efter en tid hvor der var blevet talt en del, gik turen videre. For ikke at gå den samme vej ned til bilerne, gik vi ned til mosestien, og op til det sted hvor vi igen måtte tage vores klæder på, inden vi gik over til parkeringspladsen. Turen har ca. i alt været på 8 km.
I alt synes jeg det var en dejlig dag og tur. Godt at være sammen med nogen med samme interesser. Det var helt underligt et par dage senere at være alene på en cykeltur, også som naturist. Jeg håber der kommer flere af disse arrangementer i forskellige smukke områder. Jeg selv er gerne på tur 3-4 gange om ugen når vejret tillader det.

Carsten

Tjek denne

Program for landslejr 2024 på Langeland

Den 6. – 9. juni 2024 inviteres medlemmer af Danske Naturister med på landslejr på …