Sidste nyt
Hjem / arkiv / Vær proaktiv

Vær proaktiv

Naturist resorter, feriesteder verdenen over bemærker, at det er svært at tiltrække nye medlemmer, specielt de yngre medlemmer. Det samme kan være gældende for naturist foreninger.
Vi kan selvfølgelig håbe, at det ændrer sig med tiden. Men det, der virkelig rykker, er egen indsats, en personlig engagement. Det behøver ikke være noget stort: man kan invitere gode naboer til en strandhygge og introducere dem til den ufarlige nøgenhed på en af de mange danske kyster. Eller kan man tage et vennepar til at deltage i naturistsvømning. Man kan fortælle sjove, dejlige, naturlige historier, fortællinger eller anekdoter fra naturistlivet til omverdenen (kusine, postbud, kollega på arbejde) – for at vække deres interesse og lyst til at høre mere eller prøve selv. Mund til mund metoden har vist sig i de fleste sammenhænge at være den bedste form for markedsfæring!
denne blog kan du læse om netop dette forslag.

Tjek denne

OBS Nyt: Familiesvømning i Brønderslev

Den 19. oktober afholder Brønderslev Svømmehal nøgenbadning fra kl. 16 til 18. Børn 30 kr. …

3 Kommentar

 1. Peter Vejrum Terp

  Hejsa

  Jeg har indtil sidste år været stifter og indehaver af Spotnaked.com og har en Facebook page med 3568 followers (der i dag hedder Cliothes Free Vacation og stadig drives af mig), samt en Twitter account på 7700 followers (er på opkøber af Spotnakeds hænder). Spotnaked.com handler om steder i verden hvor man kan være nøgen og da jeg solgte siden var der ca. 700 steder man kunne være nøgen rundt omring i verden.

  Min erfaring er at det ikke er helt sandt det i skriver. Det er sandt at mange lande har problemer, men sådan som f.eks. Frankrig har stadig mange unge der kommer på deres steder. I Spanien og Portugal har jeg selv oplevet en holdning “Nøgenhed betyder ikke så meget” – altså at de ikke er s forskrækket over det. Sådan som Holland virker heller ikke til at have de helt store problener med at tiltrække unge naturister.

  Det er dog klart at Facebook og andre sociale medier har været med til at gøre os meget mere bonerte. Og så er det er da ærgeligt at opleve et land som Danmark der var først med fri porno og åbent sind, pludselig er blevet bange for vores egen krop. Det mener jeg selv er et stort problem, jeg kan naturligvis ikke påvise at det er Facebook og andre sociale medier der har skabt tendensen – men føler blot at siden 2008 og til nu er der sket meget, der rykker os i den forkerte retning.

  Et andet issue er at der sikkert er mange der ikke bryder om at associere sig med ordet naturisme eller nudisme. De kan blot li at være på stranden nøgen og måske besøge en naturist camping plads, men ellers ikke noget de sådan går rundt og tænker over som naturisme og nudisme. Måske mangler vi at gøre det tydeligt at der er mange niveauer af naturisme og nøgen glæde – frem for at sige at det altid betyder at man SKAL være nøgen. Jeg tænker at vi også må kigge lidt ind af for at se hvordan tendenser kan vendes.

  Det var lige mine tanker

  MVH
  Peter

  • Jeg kan godt lide at bade nøgen og sole mig nøgen, men jeg bryder mig ikke om at være nøgen sammen med andre og på den måde “dyrke” nøgenhed sammen. Hvis jeg for lov at blive medlem af en vinterbadeklub, vil jeg dog gøre det der, fordi det er naturligt i den samnenhæng.
   For mig er det noget privat at være nøgen og noget jeg er sammen med en kæreste. For mig er min krop nøglen til sensualitet og seksualitet og ikke noget jeg ønsker at dele med andre. Jeg synes det er to ret forskellige ting: at være nøgen, fordi det føles dejligt og så at være nøgen sammen med andre og se på hinandens kroppe.
   Så jeg hører så absolut til den kategori du nævner, der ikke ser sig selv som nudister Peter Vejrum Terp

 2. Hej,
  Jeg har fundet et lille sted i Norditalien, som hedder Le betulle Villaggio Naturista. og ligger ca. 40 km fra Turino.
  Det er en campingplads med små hytter, større Bungalows og selvfølgelig pladser til Campingvognen eller teltet. Der er en swimmingpool, lille bar, sauna, lidt fitness udstyr. En lille restaurant.
  Ganske hyggeligt sted.
  Link:https://lebetulle.org

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *