Sidste nyt

Tysmosen FriluftsCenter er åben

På Tysmosen FriluftsCenter er man nu klar til at gå sommeren i møde. I løbet af foråret har der været gang i flere projekter, bl.a. har vi fået en ny lækker shelter i lækkert lærketræ, der inden længe vil kunne bookes via hjemmesiden www.tysmosen.dk udover har de gang i et saunaprojektet der er i slutfasen.

Tysmosen FriluftsCenter har også fået sin helt egen Café, nemlig Café Fristedet – der bestemt er et besøgs vær – se mere på http://www.cafe-fristedet.dk/ for åbningstider mm.

Men Tysmosen FriluftsCenter har også en unik natur med plads til en hyggelig eftermiddag hvor du kan give dig selv fri, med tid til bare at slappe af og dase. Alle solsenge og liggestole er blevet kørt i stilling og de venter kun på dig. Rundt på Centeret er der små ”Øer”, hvor du kan slå dig ned og lave din egen base.
Snup aftensmaden med og benyt de grill der er der flere steder rundt på pladsen.

Et besøg på Tysmosen FriluftsCenter koster kun en 35 kr. for DN medlemmer og køb af dagsbilletter fortages i den hyggelige selvbetjening ”Check in” inden du går ind på pladsen.

Du har også mulighed for at købe et årskort der bl.a. giver adgang til sauna, rabat på køb i Caféen og adgang til Centeret året rundt.

Tjek priser mm på http://www.naturister.dk/tysmosen/priser-og-aarskort/
Tysmosen FriluftsCenter glæder sig til at se dig!

 

Tjek denne

Så er der godt nyt fra Frederiksberg Svømmehal

Lørdag 25. november var der åbent hus på renoveringen af Frederiksberg Svømmehal. Som det ses …