Sidste nyt

Torben Chris i badet

Komikeren Torben Chris er ikke kun kendt som en af Danmarks sjoveste mænd. Han er også kendt som én, som har en meget afslappet forhold til sin egen nøgenhed. For nogle år siden deltog han i en wellnessaften i Frederiksberg Svømmehal i forbindelse med indspilning af DR’s Tema Lørdag om kroppe og nøgenhed.

Nu skriver han på sin Facebooks profil (DN har fået lov at bruge hans tekst og foto):

“For 4 år siden havnede jeg i en del ballade over et billede jeg delte med mig og min datter i badekar. En del af kritikken gik på, hvordan jeg kunne være sikker på min datter på 2 år havde lyst til at gå i bad med mig. Jeg forsøgte at argumentere for, at det var mit indtryk hun hyggede sig, og at hun jo iøvrigt ikke skulle bestemme alting selv, så ville hun jo aldrig få børstet tænder.

Nå, …hvor er vi så, her 4 år senere. Jeg er på Tour med mit one man show “Torben Chris’ ABC”. Så jeg er del væk hjemme fra. Jeg modtager så en SMS fra min kone, der fortæller at min datter lige har sagt, at hun savner far, især fordi han er så sjov at være i bad med☺️

Så ved i det. Ja jeg bader stadig med min datter, men nu er jeg sikker på det er noget hun nyder. Eftersom facebook alligevel fjernede sidste billede jeg lagde op, da de synes det var upassende, så må I nøjes med igen, at få dette billede af et barn, der er gammel nok til selv at tage stilling til, om der må deles er billede af en badetur med far.
Og få nu købt en billet til mit One Man Show, der er rundt i hele landet netop nu. (Billetlink)
I kan jo godt se, at jeg helst skal have udsolgt alle steder, når nu min dejlige datter alligevel skal undvære sin bade buddy☺️
Så køb nu…. Og god weekend folkens.”

Det er uvist, om Torben forholder sig til netop nøgenhed i sit nye stand-up show, men sjov – det er han altid. Det kan jo være, at man ønsker at se ham live på scenen. Og under alle omstændigheder er det godt at huske, at der findes nogen, der ikke er for bleg at smide tøj foran kamera (det har Torben gjort adskillige gange, også på TV); nogen, der er en vedvarende ambassadør for en naturlig, afslappet tilgang til sin egen nøgenhed.

Torben Chris i bad med sin far

Tjek denne

Glædelig jul og godt nytår

Danske Naturister ønsker alle medlemmerne rigtig glædelig jul og godt, lykkebringende nytår. Vi takker for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *