Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/naturister.dk/public_html/wp-content/plugins/ubermenu/core/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 776
Sommer og strand – Danske Naturister
Sidste nyt

Sommer og strand

Det er sommer i Danmark – den bedste tid med sol, strand og højt til himlen. Vi flokkes til strandende lige så snart vejret tillader det. Og selv om det er tilladt at bade og solbade nøgen i Danmark så længe at alle udviser respekt til hinanden og undgå uanstændig eller anstødelig opførsel (læs mere omkring lovgivning på området HER), så er mange af os naturister sociale væsner og vi har det godt i selskab med ligesindede. Derfor, når vi skal på stranden, vælger vi ofte de kendte strande, hvor der kommer flere naturister. Vi tager til de steder vi kender eller stederne vi finder på www.strandguide.dk. Men der er sikkert mange flere mindre steder rundt i Danmark, kun kendte af de lokale.

Derfor har vi denne opfordring til dig: kender du en god strand, som ikke findes på strandguiden, skriv gerne en kommentar herunder. Det samme gælder, hvis du søger en strand i et specifikt område – det kan godt være, at nogen kender et godt sted og vil anbefale en strand hvor du vil sikkert møde andre naturister.

Tjek denne

Tapas og ølsmagning i Børkop Svømmehal

Kokken Brian som nogen kender fra de to sidste landslejre kommer med tapas og smagsprøver på …