Sidste nyt

Sanne Søndergaard optrådte med stand-up for næsten 100 nøgne gæster

Sannefoto

Se omtale og flot fotoserie på både B.T., Lokalavisen og Dagens.dk 

En helt fuld Lille Hal i Frederiksberg Svømmehal lagde lørdag aften ører, øjne og latterudbrud til Sanne Søndergaards show, der denne aften blev opført i en speciel ramme.

Det var første gang at Sanne optrådte foran et nøgent publikum, men ikke nødvendigvis sidste:

– Vi fik en masse glade gæster ind ad døren og efterfølgende mange positive tilkendegivelser fra publikum. Jeg tror bestemt ikke at det er sidste gang vi binder an med et arrangement som dette, siger Helle Kristensen, formand for lokalforeningen Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal og fortsætter:

– Sanne er bestemt heller ikke blevet skræmt væk – jeg er helt sikker på at hun har haft en lige så sjov aften som alle os andre.

Sanne Søndergaard optrådte med sit show i en time. På hver side af showet var der adgang for alle gæster til sauna, dampbad og i baren, hvor hyggesnakken gik lystigt.

Efter showet modtog Sanne solidt bifald, blomster, en boggave fra landsforeningen og en personlig invitation til det snart kommende nøgenkurbad i hallen lørdag den 1. marts.

Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal arrangerer hele vinterhalvåret nøgensvømning hver søndag eftermiddag, som gæstes i gennemsnit af 100 mænd, kvinder og børnefamilier hver gang. Desuden afvikles Nøgenwellness og kurbad tre gange i hver sæson.

Tjek denne

Glædelig jul og godt nytår

Danske Naturister ønsker alle medlemmerne rigtig glædelig jul og godt, lykkebringende nytår. Vi takker for …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *