Sidste nyt

Særligt kurbadsevent ’All Inklusive’ lørdag den 20. februar 2016

IMG_0453_nySå er der åbent for billetsalg til et helt særligt kurbadsevent i Frederiksberg Svømmehal & Kurbad.

Denne aften er der skruet helt op for den luksuriøse oplevelse, for at kræse for et begrænset antal gæster. Du vil få velkomstdrink, en let anretning, ”fri bar” og levende musik – ekstra luksus for ører, mave og gane.
kurbad01092012 0129
Vi forventer kun at lukke maks. 60 gæster ind denne aften, så der vil være god plads til alle i kurbadets mange wellnesstilbud. Der vil også være mulighed for at opleve ekstra varmt saunagus 2 – 3 gange denne aften.

Som en del af oplevelsen, vil der være en levende minikoncert med blød og lækker musik i Lille Hal. Hvem der underholder os, offentliggøres kort før selve aftenen

Prisen for en aften med fri adgang til alle kurbadsfaciliteter, velkomstdrink, en let anretning, og hvor ”fri bar” er inkluderet, er kun 325 kr. for medlemmer og 375 kr. for ikke medlemmer.
Vi forventer at der hurtigt vil blive udsolgt til denne event, så I skal være hurtige for at komme med.

Køb billetter her > > http://webshop.winkas.net/vareoversigt.asp?kat=-1&hkat=-1&shopid=123580&VareGruppe=7000

Camila var en af gæsterne sidste gang vi havde ‘All Inklusive kurbad’. Læs hendes beretning fra aftenen her>> http://www.naturister.dk/frederiksberg/noegenwellness-all-inclusive/

Se i øvrigt denne flotte stemningsvideo fra vores kurbade her>> https://vimeo.com/54614266

Fotografering er ikke tilladt. Danske Naturisters egen fotograf vil tage stemningsfulde billeder på aftenen til foreningens eget brug.

Tjek denne

Så er der godt nyt fra Frederiksberg Svømmehal

Lørdag 25. november var der åbent hus på renoveringen af Frederiksberg Svømmehal. Som det ses …