Sidste nyt

Releasing the Female-body-temple

Nyt privat initiativ:

 

m2

Cirkel-ceremoni for alle kvinder der føler dyb længsel efter at slutte fred med deres krop, kvinder som er klar til højt og klart sige "nu er det nok" til alle de løgne vi har fået fortalt om vores fantastiske kvindekroppe. Se modstand og skam i øjnene, giv dig selv lov til at se dig selv med kærlige øjne uden dom.

Det er tid til at heale skam, det er tid til ikke at gemme sig mere. Det er tid til at træde frem i lyset og omfavne os selv. Smukke appelsinhud, dejlige strækmærker, skønlækre deller - kom lad os fejre sammen de gudinder vi er.

"DET ER NOK NU"

Tid: Lørdag den 14. juni kl. 13:00
Sted: Græsarealet ved nøgenbadestranden ved Charlottenlund Fort (Strandlund).
Koordinater: 55.743024, 12.586815


Det bliver en tryg og nænsom ceremoni. Vi kommer til at være nøgne, men hvis du har det meget svært ved selv at være det, kan du også deltage i badetøj. Som start og slut vil der være meditation og stilhed i rundkreds. En talerunde på skift for dem der har lyst, lidt enkle øvelser, vi går hver til sit og reflektere. Hvis jeg kan finde en eller flere kvindelige trommere vil der blive trommet, så der kan danses lidt. Der vil altid være mulighed for at trække sig tilbage og tage en "time out" hvis det bliver "for meget". Men jo samtidig også rig mulighed for at komme ud af komfortzonen og skubbe lidt til egne begrænsninger, sætte fri og mærke samhørighed med andre kvinder, som helt sikkert har mange af de samme krops-følelser som en selv - at kunne genkende sig selv i andre og vide at man slet ikke er alene.

Se nærmere information og tilmelding til eventen på Facebook:
Releasing the Female-body-temple>>

 
I kærlighed, vildskab og sisterhood
Maria Heiberg
Mobil: 42 22 21 22

 

Tjek denne

Ny aktivitet: Nøgenyoga

Som resultat af flere henvendelser og en del research er Danske Naturister stolte af at …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *