Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/naturister.dk/public_html/wp-content/plugins/ubermenu/core/sparkoptions/SparkOptions.class.php on line 776
Rejsebeskrivelse: Thailand – Danske Naturister
Sidste nyt

Rejsebeskrivelse: Thailand

Thailand må være alle naturisters ønskested, pga det altid er dejlig varmt og vandet der er lige til at hoppe i – i hvert fald for os, der godt kan lige vandet over de 27 grader.
Vi var på Lemon Tree Naturist Reesort, og vi kunne gå alle steder på resortets grund uden tøj på.
Inderhaveren Patty er ved at bygge et helt nyt resort for naturister, der er mere centralt placeret. Hun forventer indvielse i oktober måned 2018.
Der er også et par strande i Phuket, hvor vi kunne være naturister, både bade og sole os uden tøj. Den ene strand var lidt afsides, og lidt svært at gå den sidste stykke ned til, men en taxi koster kun 20 kr.  På den anden strand var der  store klipper, men ved begge steder var vandet dejlig varmt og klart.
I Thailand laver man spændende mad, der er meget tit ris, og som kød kunne vælges kylling, gris el.fisk.  Man skal nok ikke vælge spicy, for det betyder stærkt og meget spicy er meget stærkt.
Trafikken i Thailand er spændende, især når vi ikke selv skulle køre. Der er rigtig mange der kører på scoter, en del kører i tuktuker og mange har små biler. Der er venstre kørsel i Thailand – hvilket skabt os en del forvirring.

Der følger en mere detaljeret udgave snart.


Tjek denne

Beretning Svanninge Bjerge den 1. august 2020

Dette år har i sandhed stået i coronaens skygge. For Danske Naturisters vedkommende har Covid-19 …

3 Kommentar

  1. Jørgen Nielsen

    Dejligt at læse om Jeres oplevelser, venter spændt på fortsættelsen 🙂

  2. Hvis der skulle være nogen der er interesseret i naturisme i Thailand så har jeg en artikel på Spotnaked.com der omhandler naturisme i Thailand og steder hvor det er muligt at være nøgen i Thailand

    https://spotnaked.com/naturism-nudism-thailand/6159/

  3. Stedet er desværre lukket og blevet opkøbt af en ikke naturis intrasseret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *