Sidste nyt
Hjem / Nyt fra DN / Rapport fra møde i den europæiske naturistorganisation EuNat, i Flevo Natuur i Holland, 22.-25. maj 2014.

Rapport fra møde i den europæiske naturistorganisation EuNat, i Flevo Natuur i Holland, 22.-25. maj 2014.

Af Ian Lykkegaard

flevonatuur Varm velkomst

Kl 01.00 kørte vi fra Danmark mod Holland. Turen forløb fint, der var kun trafikkø 10 km fra Flevo Natuur pga morgentrafik. Vi ankom til Flevo Natuur (www.flevonatuur.nl) ved 9 tiden og blev indlogeret i den hyggeligste lille trekantede hytte med en fin lille have ned til en smuk lille sø. Herefter gik vi på opdagelse i området, så alle de fine og forskelligartede hytter samt deres prydede haver og den lille anlagte zoo med rådyr, hængebugsvin, høns, heste, kaniner mm.

Vi tog en tur i den varme indendørspool og gjorde os klar til at mødes med de øvrige deltagere. Kl. 17 blev vi budt på drinks i den udendørs bar og fik hilst pænt på alle. Jeg opsøgte dem som DN tidligere har haft en god kontakt til og fik en snak om bl.a. Danmark, vind og vejr.

Efterfølgende gik vi i restauranten og spiste aftensmad sammen allesammen og fik snakket på kryds og tværs med hinanden. Det var utroligt spændende at dele de erfaringer, vi alle hver især har inden for naturisme, og vi diskutere bl.a., hvordan naturisme kan udbredes. Ved 22 tiden gik vi retur til vores hytte, så vi kunne være friske til næste dag.

 2 dage med møder og hyggeligt samvær

Fredag startede med fælles morgenmad. Her fik vi snakket med de andre deltagere, inden mødet startede kl. 9. Imens jeg var til møde, fik min kone og datter tiden til at gå med at snakke med de øvrige ledsagere, gå ture i området, bade i poolen og nyde den lille have hjemme ved hytten. Konferencen fortsatte helt frem til kl.19, hvor vi igen skulle mødes til hyggelig fællesspisning.  Det var en lang mødedag, hvor alt skal oversættes mellem tre sprog, engelsk, fransk og tysk. En del punkter kunne kun diskuteres, da selve beslutningen måtte udsættes til verdenskongressen for selve INF til september.

Lørdag startede med et foredrag om trend og brands, der kan ses på youtube (http://www.youtube.com/watch?v=Zttx2Gduzmg). Der var desuden planlagt en tur for vores ledsagere til en lille havneby sammen med 2 søde piger, der begge arbejdede for den hollandske naturistforening. Turen bød bl.a. på cafebesøg samt besøg på et vaskeægte piratskib. Om aftenen kørte vi alle til en lille fiskerby, Spakenburg. Her var planlagt den fineste festmiddag for os alle. Der blev holdt taler og uddelt gaver m.m. Vi havde igen nogle utrolig interessante samtaler med dem, som sad omkring bordet, det var så spændende at dele vores erfaringer fra livet som naturist. Vi tog pænt afsked med alle og takkede mange gange for nogle rigtigt dejlige dage. Omkring midnat vendte vi nemlig næsen hjemad igen mod Danmark.

Tjek denne

En skildring fra Naturens Dag

Der blev desværre ikke brug for at uddele diplomer ved dette års orienteringsløb i Bidstrup …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *