Sidste nyt

Petanque: Pokalkamp Norge-Danmark udskudt et år

danmarknorgeDet er besluttet fremover at afholde de norsk-danske pokalkampe hvert andet år, i ulige år. Det næste af de traditionsrige opgør mellem Sjøhaug i Norge og DN finder sted søndag den 9. august 2015 i Norge. Lørdag den 8. august spiller vi Sjøhaug Open, hvor de danske spillere kæmper om, hvem der skal repræsentere Danmark om søndagen.

For dem der kan og vil holde en længere weekend sammen med os og nordmændene, vil vi starte allerede onsdag den 5 august 2015, også godt med skolesøgende børn, da mange af skolerne endnu ikke startet på dette tidspunkt. Nordmændene har en tradition med rejegilde om onsdagen, spændende om der er flere rejer tilbage, når vi kommer.

Sæt allerede nu nogle store kryds i kalenderen, så du kan være med til at kæmpe om pokalen, for den skal vel hjem til Danmark igen? Og husk, næste dyst bliver først i 2017. DN’s tovholder på arrangementet er Laila Guldborg Qvant, som du er velkommen til at kontakte på lgq@naturister.dk, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.

 

Tjek denne

Landslejr 2024