Sidste nyt

Om børn og fædre og nøgenhed

I den tekstile verden hersker der mange tabu og uskrevne regler om nøgenhed og at om være nøgne sammen når det gælder børn og deres fædre (eller generelt mænd). Det, der virker så nemt og naturligt bland naturister, blot at være nøgne sammen på tværs af generationer, hvor nøgenheden fremstår som det mest naturlige og uskyldige i verdenen, er nærmest utænkeligt i mange tekstile familier. Dørene der adskiller de rum, hvor man tager sit tøj af, forbliver fast lukket. Et tilfældig kig mod en nøgen krop vækker skyldfornemmelse og kan næsten klassificeres som noget syndigt.  At gå nøgen i bad for en far sammen med sin datter vækker en såkaldt “shitstorm” både på de sociale medier (vi alle husker Torben Chris’ billede sammen med hans datter i badekarret) og i den virkelige liv.
Det er ikke nemt at finde sin egen måde at være samme med dine børn for fædre, da de ofte er bange for at blive sat i bås som nærmest kriminel/pædofil hvis de inddrømmer at de tager bad sammen med deres børn.
Ikke desto mindre er der stemmer fra den tekstille verden, der forsøger at oplyse problematikken – og modigt kommer frem.

Læs denne blog fra en af tekstil-fædrene.

Tjek denne

Solbakken Naturistcamping

Hold ferie på Solbakken

Coronasituationen har gjort, at mange danskere holder sommerferien herhjemme. Hvorfor ikke bruge Solbakken Naturist Camping …

1 kommentar

  1. Jeg er helt enig, i at det virker unaturligt at man ikke kan være menneskelige med sine børn i en ung alder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *