Sidste nyt

Og de cyklede i København…

Den 12. juni 2015 var en varm og solrig dag til stor glæde af årets deltagere af den tredje CycloNudista Copenhagen som er en del af World Naked Bike Ride Denmark WNBR – et cykelløb – nøgent eller med fri påklædning – i København. En tradition som sker i mange byer rundt i verdenen samme dato hvert år siden 2004. I København var løbet blevet en ny tradition og årets løb var byens tredje.

cykelløbI år var der desværre kun 7 deltagere i alt – deraf 2 udenlandske. De fleste mødte op iført lidt blandet tøj, men det meste af tøjet blev smidt på startlinjen. Enkelte deltagere beholdte shorts, andre iførte sig specielt konstrueret blade, magen til Paradisets Adam og Eva’s ”tøj” som når vores bibelske forfædre præsenteres i kunst og på tegninger.
Politiet var i god tid blevet orienteret om begivenheden og var mødt op for både at vejlede deltagere om reglerne og for at holde øje med at alting foregik som det skulle. Da antal deltagere ikke var større, var der heldigvis heller ikke større behov for deres hjælp eller konstante tilstedeværelse og alt foregik ifølge planen.

Humøret var højt da cyklisterne begyndte at træde pedalerne rundt i det københavnske. Alle var glade og atmosfæren var fantastisk. En af de tre piger, der var med på turen, havde taget musik med på sin smartphone og så startede deltagere med at cykle til “Bicycles, bicycles, bicycles” af Queen – og den var jo meget oplagt til lejligheden.

Forbipasserende og publikum kunne ikke lade være med at bemærke deltagere da de cyklede forbi dem – nogle trak blot på smilebåndene, andre greb deres mobil for at udødeliggøre øjeblikket, men al respons var positiv.

Der er allerede sat en dato til næste år – traditionens tro igen d. 12. juni. Sæt allerede nu et kryds i kalenderen!

Idéen bag løbet er at demonstrere imod bil-forurening mens man fejrer friheden, den menneskelige krop og den grønne måde at transportere sig på: cyklen.
Løbet var ikke arrangeret eller sponsoreret af DN.

Læs mere on idéen bag cykelløbet her:
https://www.facebook.com/events/276654189171501/

Tjek denne

Camping i Aalborg

RYGTET om dens død er stærkt overdrevet. Nu har vi været i 3 dage på …

2 Kommentar

  1. Dejligt med en opdatering, hvis ikke det var faldet sammen med vores naturist campingtur til Albuen, kan det jo godt være der havde flere deltagere, men måske næste år 🙂

  2. Troels Jørgensen

    Det frigjorte Danmark i fuld flor…..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *