Sidste nyt

Ny aktivitet: Nøgenyoga

Som resultat af flere henvendelser og en del research er Danske Naturister stolte af at kunne præsentere sine medlemmer for en ny vinteraktivitet: Nøgenyoga

Temple Yoga i Charlottenlund på Sjælland står for aktiviteten, hvor Temple Yogas dygtige yogalærere guider dig igennem blid yoga, hvor alle kan være med. Også begyndere. Det foregår i Temple Yogas yogastudie med den skønneste udsigt til Charlottenlund Skov.
Og lige for en ordens skyld: Yogalæreren underviser med tøj på.

Aktiviteten udbydes som en samlet pakke bestående af 5 gange á 75 minutter til en pris på i alt 775 kr. for medlemmer af Danske Naturister og 850 kr. for ikke-medlemmer.

Yogaen afvikles mellem kl. 17.30 og 18.45 på følgende søndage:

Den 21/11-2021, 19/12-2021, 9/1-2022, 6/2-2022 og den 13/3-2022

Bemærk, at der max kan deltage 15 personer på holdet, og at ’først-til-mølle’ princippet gælder! Skulle der vise sig en overvældende interesse for nøgenyogaen, og holdet overtegnes, vil muligheden for at oprette ekstrahold blive undersøgt.

Tilmelding og betaling på:  https://naturister.foreningsadministrator.dk/event/details/id50

Adresse:  Traverbanevej 10, 2920 Charlottenlund.

Temple Yoga ligger på Charlottenlund Travbane, på 2. sal i den lange hvide fabriksbygning. Tag den indgang, der er helt mod øst og IKKE indgangen i midten af bygningen. Følg Temple Yoga skiltene. Kom gerne 10 minutter før timen starter.

Parkering:  Der er masser af gratis og ubegrænset parkering lige foran indgangen.

Medbring:  Yogamåtte, håndklæde og tæppe. Tæppet kan evt. bruges til at understøtte knæ og hofter samt til at tage over sig under den 7-8 minutter lange afspænding i slutningen af seancen.

Arrangør:  DN Storkøbenhavn.

Tjek denne

Wellness i Vestbad

Danske Naturister Storkøbenhavn indbyder medlemmer som ikke-medlemmer af Danske Naturister til wellness i Vestbad søndag …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.