Sidste nyt
Hjem / arkiv / Nudebook info

Nudebook info

Nudebook, Danske Naturisters sociale medie, savnes i disse dage af mange medlemmer, som dagligt benytter denne platform.
Der arbejdes i skrivende stund på at samkøre Nudebook med vores medlemssystem, således at medlemmer af Danske Naturister automatisk oprettes som brugere af Nudebook. Herefter følger en kort testperiode. Det er dog endnu for tidligt at sætte en dato på premieren.

Tjek denne

FamilieWellness i Viborg

Det er med glæde, at DN Midt-Vest kan præsentere det nyeste skud på stammen af …

7 Kommentar

 1. Vil det sige, at man fremover skal være medlem af DN for at have en profil på nudebook?

 2. Hej
  Hvordan sikrer I, at dette er i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen (GDPR). Man må jo ikke sådan bare lige videregive personlige data som fx navn. I har jo kun fået de personlige oplysninger med henblik på at kunne administrere medlemsskabet og ikke med henblik på oprettelse på et socialt medie.
  Mvh

 3. tænker at det ville være surt hvis nudebook i fremtiden vil kræve medlemskab af DN.

  Jeg tror der er mange der har behov for et socialt naturist netværk som ikke nødvendigvis vil være medlem af DN eller andre foreninger.

  Idet jeg selv er programmør overvejer jeg om jeg selv skulle få sat et naturist netværk på benene selv.

  MVH
  peter

  • Hvorfor ønsker folk at være på nodebook uden at være medlem af DN? Det har jeg svært ved at forstå.

  • Man kan jo også have et arbejde uden at være i en fagforeningen – og derved lade andre betale for at man har ordnede forhold på arbejdsmarkedet.
   Ligeledes kan man også være naturist uden at være i en naturistforening. Men hvorfor skal forenings-naturisterne betale for at stille faciliteter (F.x. Nudebook) til rådighed for ikke-medlemmer?

  • Det syns jeg du sku gøre. Nudebook i sin oprindelige form var da ikke værd at skrive hjem om! Meldte fra da jeg ikke syns jeg kunne bruge den. Vh Eva

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *