Sidste nyt

Nudebook info

Nudebook, Danske Naturisters sociale medie, savnes i disse dage af mange medlemmer, som dagligt benytter denne platform.
Der arbejdes i skrivende stund på at samkøre Nudebook med vores medlemssystem, således at medlemmer af Danske Naturister automatisk oprettes som brugere af Nudebook. Herefter følger en kort testperiode. Det er dog endnu for tidligt at sætte en dato på premieren.

Tjek denne

DN Foreningsmøde

Til lokalforeningernes bestyrelser – Reminder Husk lokalforeningsmødet i Vestbadet, Rughavevej 39, 8800 Viborg, lørdag den …

14 Kommentar

 1. Vil det sige, at man fremover skal være medlem af DN for at have en profil på nudebook?

 2. Hej
  Hvordan sikrer I, at dette er i overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen (GDPR). Man må jo ikke sådan bare lige videregive personlige data som fx navn. I har jo kun fået de personlige oplysninger med henblik på at kunne administrere medlemsskabet og ikke med henblik på oprettelse på et socialt medie.
  Mvh

 3. tænker at det ville være surt hvis nudebook i fremtiden vil kræve medlemskab af DN.

  Jeg tror der er mange der har behov for et socialt naturist netværk som ikke nødvendigvis vil være medlem af DN eller andre foreninger.

  Idet jeg selv er programmør overvejer jeg om jeg selv skulle få sat et naturist netværk på benene selv.

  MVH
  peter

  • Hvorfor ønsker folk at være på nodebook uden at være medlem af DN? Det har jeg svært ved at forstå.

   • Nerea Joen Joensen

    Man kan vel godt naturist uden at være medlem af en interesseorganisation.

   • Man kan jo f.eks. opholde sig i udlandet

    • Hej Olaf
     Blot fordi man opholder sig i udlandet kan man vel godt være med til at betale for de faciliteter man benytter? Og derudover kan man også være medlem blot for at støtte en god sag.
     (Ved dog godt at debatten ikke er så aktuel længere, da Nudebook.dk nu er nedlagt.)

  • Man kan jo også have et arbejde uden at være i en fagforeningen – og derved lade andre betale for at man har ordnede forhold på arbejdsmarkedet.
   Ligeledes kan man også være naturist uden at være i en naturistforening. Men hvorfor skal forenings-naturisterne betale for at stille faciliteter (F.x. Nudebook) til rådighed for ikke-medlemmer?

   • Da jeg i 2009 blev sygemeldt og senere måtte indgå et fratrædelsesforlig havde jeg brug for min fagforening, noget jeg har betalt til hele mit liv. Jeg kunne ikke se røven for bare skosåler. Der var NUL hjælp at hente, f.eks. til en arbejdsskade erstatningssag.

    Din bemærkning runger lidt for hul i mit hoved.

  • Det syns jeg du sku gøre. Nudebook i sin oprindelige form var da ikke værd at skrive hjem om! Meldte fra da jeg ikke syns jeg kunne bruge den. Vh Eva

 4. Køre nudebook igen

  • Nej, nudebook er død.

   • Er dette en officiel udmelding fra bestyrelsen eller er det en konstatering af hvordan virkeligheden ser ud i øjeblikket, hvis man besøger http://www.nudebook.dk?

    Hvis bestyrelsen har valgt at nedlægge nudebook.dk, ville det så ikke være en idé offentligt at melde dette ud? Der har trods alt gentagende gange siden hjemmesiden “midlertidigt” blev lukket ned været spurgt til den fremtidsudsigter.

    Så af respekt for medlemmerne ville en officiel udmelding vel være på sin plads?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *