Sidste nyt

Nu løfter vi sløret…

Så er vi klar til at afsløre lidt om rammer og forventninger til vores særlige kurbadsevent lørdag den 20 februar 2016

TimMaikenSom allerede fortalt bliver det et all inclusive luksuskurbad – hvilket betyder at der er en let buffet og fri bar med i billetprisen for alle deltagere. Allerede i indgangen tager vi imod gæsterne med et glas kølig boblende vin.

Stemningen i Lille Hal vil vi denne aften også forsøge at gøre lidt jazzclubagtig med et festligt og underholdende lydspor i baggrunden, der muligvis vil give gæsterne lyst til at danse lidt på bassinkanten. Og som lovet vil der blive en minikoncert med levende musik: Moore/Lund Duo er en dygtig guitarist (Tim Moore) og en lige så skarp sangerinde (Maiken Lund), som spiller for os fra kl 20:30 til ca 21:15. Glæd dig!

MooreLundDer vil være mulighed for ekstra varmt saunagus kl. 20:00, 21:30 og kl 22:00, så alle gæster kan tage ud i natten med masser af varme og velvære i kroppen. Det bliver altså en knapt så meditativ og beroligende aften denne særlige lørdag. Forvent i stedet at du får en glad, opløftende og underholdende aften i godt nøgent selskab.

Der vil som tidligere nævnt kun blive solgt maks. 60 billetter! Priserne er 325 kr. for medlemmer af Danske Naturister og 375 kr. for ikke-medlemmer. Find dem i webshoppen, før der er udsolgt (og der er kun ganske få pladser tilbage.

Nightclub-sign

Tjek denne

Wellness i Fredericia Svømmehal

Lørdag den 7. oktober 2023 søsætter DN Trekanten et nyt arrangement i Fredericia Svømmehal. Fredericia …

2 Kommentar

  1. Kunne da være rart at vide hvor i landet det foregår