Sidste nyt

Nøgenwellness ‘All Inclusive’

ac8918a487Eksklusivt kurbad med det hele på en regnfuld lørdag


‘Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal’ slog dørene op til et ekstra særligt luksuskurbadsarrangement d. 11/1 2014: 50 gæster blev lukket ind til Danmarkshistoriens første nøgenwellness-arrangement ‘all inclusive’.

Camila var een af gæsterne. Læs hendes beretning herunder fra aftenen:
Danmarks første all inclusive nøgenwellness.

Lørdag d. 11.1.2014

Regn, regn, regn… det havde været en mørk, våd og blæsende dag.

Så det var med store forventninger vi tog til kurbadsaften – vi skulle både opleve det nye koncept ‘all inclusive’ og så den kendte gode stemning og den dejlige varme og velvære fra de forskellige faciliteter i Frederiksberg Svømmehals kurbadsafdeling.

Arrangementet blev hurtigt udsolgt, vi var på venteliste i flere uger, før Laila Qvant ringede og tilbød os to billetter. Så fik vi ellers travlt med at finde babysitter til prinsessen, så vi kunne komme med. Næste gang kunne man overveje om all inclusive også skulle indeholde børnepasning ? ;-)

Vi var mange artige wellnessgæster der kom i god tid og vi stod ude i kulden og var spændte på hvordan arrangementet mon skulle foregå – hvad skulle vi spise, hvornår og hvordan?

Så blev vi lukket ind, og fik at vide at vi måtte bade, og bagefter skulle vi samles for videre information og velkomst. Søren bød os velkommen og fortalte på en sjov og behagelig måde om aftenens program.

Først skulle vi spise og drikke i den lille svømmehal. (Det var jo all incl. – læs: fri bar – så vi havde valgt at tage cyklerne – på trods af regnen, for at kunne deltage til fulde..) Der var dækket fint op i svømmehallen, en rigtig hyggelig stemning og maden var god – Tapas også med lune retter.

Derefter rykkede “festen” over i kurbadsafdelingen hvor der var levende klassisk guitarmusik, mens vi prøvede de forskellige faciliteter. Personligt opdagede jeg, at det at indtage alkohol nedsatte mine præstationer i kurbadet – jeg kunne kun klare en sauna-gus denne aften, til gengæld lå jeg længe i en massagestol, og døsede oven på den gode mad og vin og nød lydene fra guitaren, der blandede sig med den livlige snak der var omkring frugtfadene i hvileområdet.

Det var en rigtig luksus-aften, for ikke nok med at der var rigelig mad og drikke og levende musik, så var vi også ca. 40 gæster færre end vi plejer, hvilket betød at der var god plads og let tilgang til alle faciliteter.

Stort tak til arrangørerne i ‘Danske Naturister i Frederiksberg Svømmehal’.
Det var et rigtigt godt arrangement og en dejlig aften – som altid.

/Camila

– – –
Der er igen ‘almindeligt’ nøgenkurbad i Frederiksberg Svømmehal lørdag d. 1. marts.
Billetter kan bestilles her > > >

Tjek denne

DN Trekanten søger kasserer

Lokalforeningen DN Trekanten søger akut en regnskabskyndig til varetagelse af foreningens regnskab fra dens ordinære …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *